Williams: Povukli smo Kubicu u bokseve kako bi sačuvali bolid

Momčad Williamsa neće zasigurno po dobrome pamtiti netom završenu VN Rusije. George Russell je u 29. krugu završio u barijerama zbog mehaničkog problema na njegovom bolidu, a Robert Kubica je vrlo brzo nakon toga parkirao svoj bolid u garaži po naputku momčadi.

Dave Robson je nakon utrke objasnio zašto su povukli Kubicu u bokseve te je dodao da još uvijek ne znaju uzrok problema na bolidu mladog Russella.

”Današnji dan je bio vrlo težak za sve ljude u momčadi. Probali smo iskoristiti period sigurnosnog automobila kako bi promijenili gume na bolidu Roberta Kubice, dok smo s Russellom htjeli ići na malo duži stint sve dok se ne bi pojavio neki sigurnosni automobil kasnije u utrci.”

”Nažalost, mehanički problem na bolidu je onemogućio Georgea da zakoči u jednom zavoju te je oštetio bolid. Nakon toga smo odlučili povući Roberta u bokseve kako bi sačuvali bolid za nadolazeće daleke utrke koje su pred nama. Jako smo razočarani što smo na ovaj način završili dva vrlo zahtjevna vikenda,” rekao je.

Kratki komentar su dala i oba vozača Williamsa, Robert Kubica i George Russell.

”Ovaj vikend je pružio jako puno razočaranja. Uvijek se trudite izvući najbolje od onog što imate, ali je momčad, nakon Georgeovog incidenta odlučila povući bolid u bokseve kako bi sačuvali dijelove za nadolazeće utrke. Nismo u dobroj situaciji, a Japan je opet jako blizu,” rekao je Kubica.

”Nisam zadovoljan kako je vikend u Rusiji završio, pogotovo nakon što sam imao prilično dobar osjećaj od početka vikenda. Nažalost, nakon pitstopa smo imali problem te sam u drugom trenutku bio u ogradi, nisam mogao učiniti ništa da to spriječim. Šteta je da smo na ovakav način završili vikend u kojem smo imali dobar tempo,” rekao je Russell.

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
Desmosedici
29.09.2019. 21:11

Ne mogu vjerovati da se ovo događa jednom Williamsu..OK, mogu shvatit da nisu konkurentni, ali ne mogu shvatit da jedna takva, nekad vrhunska..top momčad, koja ima veliko znanje i iskustvo, koja ima odličnu tvornicu bolida, koja je tu napravila ne zna se koliko odličnih bolida, ima ovakve probleme..nekakve mehaničke probleme kao da im je ovo prvi bolid..Nevjerovatno!

avatar
mika.KA
30.09.2019. 00:17
Reply to  Desmosedici

nek tebe zaposle da im slozis aerodinamiku.
ti si najpametniji i sigurno najljepsi..egocentrik ili ?
ja ja i samo JA!!!!
jebote,jadni tvoji doma!! sigurno si mamin sin od 5 banki

avatar
Desmosedici
30.09.2019. 14:24
Reply to  mika.KA

O čemu ti pričaš?..Jesi li pod utjecajem alkohola ili opijata..ili si inače blesav?..Kakve veze ovaj moj komentar ima s nekom mojom tobožnjom egocentričnosti?..Daj se ti pregledaj dok ti je na vrijeme.

avatar
mika.KA
30.09.2019. 14:36
Reply to  Desmosedici

joooj sta smo se uvrijedili mamini sine.
razmaženko…

avatar
Desmosedici
30.09.2019. 16:37
Reply to  mika.KA

Idi pa leči se u Banju Koviljaču..Hahahaha!

avatar
mika.KA
30.09.2019. 18:36
Reply to  Desmosedici

jel ti ego povrijeden?

avatar
Desmosedici
30.09.2019. 19:06
Reply to  mika.KA

Tamo te neće namazat katranom ..tamo mažu sa sumporom..možda ti pomogne.

Related Posts
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x