Ricciardo: Renaultu će dobro doći ljetna pauza

Daniel Ricciardo vjeruje da će njegovoj momčadi, Renaultu, dobro doći ljetna pauza da se ”resetiraju” te da proanaliziraju prvi dio sezone koji nije bio pretjerano uspješan.

Nakon prošle godine se očekivalo da će Renault napraviti korak naprijed i time zaprijetiti, ili se barem približiti, vodećim momčadima. Ali, ove sezone je Renault još više zaostao, a definitivno im nisu pomogli ni problemi s pouzdanošću bolida.

”Ne želim zvučati negativno, ali je ponekad dobro malo se odmaknuti od svega i pogledati što ste napravili do sada. To u ovom gustom rasporedu nije bilo baš moguće tako da se nadam da ćemo u ova tri tjedna malo odmoriti i vratiti se jači nego prije.”

”Na početku sezone sam imao neka očekivanja, a sada ću imati vremena to malo sagledati iz drugog kuta i zadati si nove ciljeve do kraja sezone. Trebam vidjeti gdje se ja kao vozač mogu poboljšati, ali i gdje se kao momčad mi svi skupa možemo poboljšati.”

Na kraju je Ricciardo u pozitivnom tonu zaključio kako će drugi dio sezone biti bolji te da je atmosfera u momčadi vrlo dobra, što je jako bitno ako se žele vratiti u borbu za četvrto mjesto.

”Ljetna stanka će nam dobro doći. Uvjeren sam kako će drugi dio sezone biti bolji od prvog, uopće ne sumnjam u to. Moramo održati dobru atmosferu u momčadi kako bi mogli napredovati, a onda će i rezultati doći sami od sebe,” rekao je.

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x