Haas: I u Mađarskoj ćemo voziti s dvije različite konfiguracije bolida

Kao i na prethodnim utrkama, Haas nastavlja uspoređivati novi, nadograđeni bolid s Kevinom Magnussenom, dok će Romain Grosjean voziti specifikaciju iz Australije.

Iako su i u Njemačkoj imali kontakt, dvojica vozača su osvojila bodove te su napravili mali korak naprijed u rješavanju problema s postavkama bolida.

Guenther Steiner je potvrdio informaciju da ćemo i u Mađarskoj gledati dva potpuno različita Haasova bolida:

”Nakon što smo usporedili čak tri aerodinamičke konfiguracije u Njemačkoj, u Mađarskoj moramo vidjeti kako to sve utječe na trkaći tempo u utrci. Iako smo u kvalifikacijama prilično dobri, u utrci nekako izgubimo tempo u nekim dijelovima staze. Zbog tog razloga nastavljamo s testovima pa će stoga Magnussen voziti novu aerodinamičku specifikaciju, dok će Grosjean voziti onu korištenu u Australiji.”

”Skupit ćemo puno podataka te ćemo ih onda usporediti. Na početku sezone smo se činili vrlo brzi, ali smo nakon prve utrke nekako izgubili ‘smjer’ u kojem moramo ići. S ovim testovima želimo shvatiti gdje smo pogriješili i kako da napravimo korak naprijed. Nadam se da ćemo nakon Mađarske imati već neke bitne zaključke,” rekao je Guenther Steiner.

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
west 44
01.08.2019. 21:26

Ovi su od početka sezone do Njemačke evoluirali 0%,znači razlika postavki bolida iz Australije i onoga iz Hockenheima par tisućinki!!!

Related Posts
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x