Lewis Hamilton je u najavi VN Velike Britanije izjavio kako će se on svim mogućim silama truditi da u kalendaru Formule 1 ostane utrka u Silverstoneu, barem dok je on aktivan vozač.

Silverstone je jedna od utrka za koju je vrlo upitno hoće li se naći u kalendaru Formule 1 sljedeće godine, kao i Meksiko, Njemačka i Španjolska. Prema nekim nagađanjima, VN Velike Britanije će ostati i sljedeće godine u kalendaru, ali će neke druge od navedenih utrka biti ‘izbačene’ iz kalendara.

”Ovo je jedna nevjerojatna staza i Formula 1 si ne smije dozvoliti da ostane bez Silverstonea dogodine. Bilo bi jako tužno da sljedeće godine nemamo utrku na ovako nevjerojatnoj stazi,” rekao je Hamilton.

Na upit novinara što misli o mogućem gubitku utrke u Silverstoneu, Hamilton je odgovorio:

”Jednostavno mislim da ja ne smijem dozvoliti da se to dogodi, moram se boriti svim silama da zadržim domaću utrku. Ovdje imamo najveću posjećenost u sezoni i najveću podršku pa se stoga moramo boriti da je zadržimo.”

”Utrka u Silverstoneu je nešto čemu se najviše veselim svake godine. Staza je odlična i po meni je najbolja u kalendaru. Navijači su najbolji na svijetu i to je ono što ovoj utrci daje dodatnu draž,” zaključio je Hamilton.

9
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
4 Komentara na temu
5 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
7 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
rolu

Mogao bi Ferrari iznenaditi sve. U kvalifikacijama a u utrci hm . Ako ne budu tražili gume po boxovima. Ali nekako mi miriše da bi Ferrari mogao biti iznenađenje ali to više nije bilo bi iznenađenje kada bi Wiliams uzeo pole ili netko drugi od fantastične trojke

avatar
Član
Desmosedici

Hoće li doć Kraljica na utrku da podrži svoj Mercedes? ..Hahaha!

avatar
Član
papaya

Bolje je nekad nista ne napisati

avatar
Član
Desmosedici

Iz Londona govori Kraljica: Lewis, na Silverstoneu puni gas, tamo nema pasica “kobasica”…Hahaha!

avatar
Član
Desmosedici

Gdje je onaj lik British empire? ..doduše u nicku ima englesku zastavu umjesto Union Jacka? Halo English empire, javi se, da se malo upitamo!

avatar
Član
F1 fan

Nije da ne smijete izgubit
Već ju ne možete izgubiti , stišće te gas koliko trebate

avatar
Član
mody

prvaci ste čega se bojite

avatar
Član
mika.KA

ne kužim?
kakve veze ima tko je prvak?

avatar
Član
west 44

To ti je kad se čita samo naslov!!!