Sainz: Kina nas je vratila u stvarnost

Nakon dobrih izdanja na prve dvije utrke, momčad McLarena je doživjela bolno prizemljenje u kvalifikacijama za VN KineCarlos Sainz Lando Norris nisu uspjeli proći u treću kvalifikacijsku rundu i startat će tek 14. i 15. Do ovog vikenda su smatrali da su u uzlaznoj putanji, no izgleda da i nije baš sve tako bajno.

“Znali smo da će staza u Kini otkriti naše slabosti. Očekivali smo da ćemo se samo malo mučiti. Drugi trening nam je dao malo previše samopouzdanja da možda ipak nismo tako loši. pokazalo se da imamo više problema nego smo očekivali,” rekao je Sainz.

Na drugom slobodnom treningu McLarenovi vozači su bili šesti i osmi. Sainz smatra da taj rezultat nisu mogli prenijeti u kvalifikacije što god pokušali. Potvrdio je da momčad još istražuje uzroke loše forme.

“Analiziramo zašto smo bili onako brzi na drugom treningu te odjednom izgubili brzinu u kvalifikacijama. Već u četvrtak smo znali da ćemo imati problema, no malo smo se ponadali kako možemo postići više, rezultat drugog treninga nam je to dopustio. Nemamo brzinu na pravcu, nemamo brzinu u zavojima te imamo dosta posla kako bi riješili sve nedostatke koji nas muče još od početka sezone,” izjavio je Carlos Sainz.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
mody

mclaren nema brzinu borit ce se za 12 mjesto,kanta

Related Posts