Hamilton: Fantastičan rezultat za momčad

Nakon pobjede na VN Kine Lewis Hamilton je izjavio kako je presretan ishodom utrke u koju su ušli s nepoznanicom kako stoje u odnosu na Ferrari. Kako je ispalo, bili su puno brži od talijanskih bolida te su s nevjerojatnom lakoćom došli do dvostruke pobjede.

Hamilton je startao drugi iza svog momčadskog kolege Valtterija Bottasa kojeg je na startu prestigao i od tad nije ispuštao vodstvo cijelu utrku.

“Početak vikenda nije naslutio da ćemo ovako lako pobijediti. Najviše zasluga za ovaj rezultat dajem ekipi koja je naporno radila kako bi ovo postigli. Prije početka vikenda nismo znali koliko brzi možemo biti, pogotovo nakon onakve Ferrarijeve predstave u Bahreinu.”

“Ispalo je da smo bili brži. Valtteri je također imao odličan vikend, bio je brz cijelo vrijeme. Pomogla je i dobra strategija kao i na prve dvije utrke. Sve u svemu, ostvariti 1-2 na 1000. utrci je veliko postignuće. Ipak, i dalje mislim da ćemo u idućim utrkama imati blisku borbu s Ferrarijem te jedva čekam iduću utrku,” oduševljen je bio Hamilton.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mody

ma nek voze samo bottas i hamilton njima svaka čast ali ostali tu ne mogu ništa uvijek isto mercedesi prvi ferari ih hvata ali bude daleko,red bull bljesne ,reanult u sredini, mlclaren i wilams igraju se iza, kazu neki da je bolje gledati borbe između 7 i 12 mjesta jer u ima više pretjecanja ali tamo di treba biti ziva dosada taktike i boksovi, glupost mislim da necu gledat vn azerbejdana jer se vec zna tko ce dobiti

Desmosedici

Sad sam skužio. Seb je pustio brkove da bi se svidio ovom brku Zetscheu da ga dovede u Mercedes..ili da mu se naruga?

krexi

Bacanje prašine u oči.

Related Posts