Gasly: Iznenadilo me ponašanje bolida

Novi vozač Red Bulla, Pierre Gasly, je nakon drugog dana testiranja izjavio kako se iznenadio zbog ponašanja bolida netom prije nego se izvrtio i udario u ogradu.

Njegov prvi dan u Red Bullu je išao glatko sve do trenutka kada je prije zavoja 12 izgubio kontrolu bolida i završio u ogradi.

”Iznenadio sam se kako se bolid ponašao u tim trenutcima. Jednom kada vas iznenadi jako teško možete nešto napraviti da se ne izvrtite. Jednostavno sam stisnuo gas i izgubio zadnji kraj.”

”Iako nije završilo kako smo očekivali bio je ovo sve u svemu pozitivan dan. Bio sam jako uzbuđen prije nego sam prvi put sjeo u novi bolid. Moramo još proći neke stvari ali imamo još šest dana testiranja tako da sve stignemo.”

Gasly, koji je prošle godine vozio u Toro Rossu s Hondinom motorom je pohvalio performanse i pouzdanost nove Hondine pogonske jedinice.

”Za sada se sve čini jako pozitivno. I mi i Toro Rosso smo odradili lijepi broj krugova bez većih problema. Imamo još optimizacija za napraviti ali trenutno sve izgleda dobro,” izjavio je Gasly.

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Related Posts
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x