Vettel: Arrivabene je prava osoba koja treba voditi Ferrari

Sebastian Vettel vjeruje kako je Maurizio Arrivabene ključan čovjek za nedavno oživljavanje Ferrarija u Formuli 1 te je izjavio kako apsolutno želi da on ostane u momčadi.

Nedavno su se javile špekulacije kako bi se mogle dogoditi određene rošade na vrhu Ferrarija nakon problema oko pouzdanosti bolida te jako lošeg učinka na VN SAD-a.

Ali, Ferrarijev predsjednik Sergio Marchionne je izjavio kako je idiotski kriviti Arrivabenea ili tehničkog direktora Mattiju Binottoa za nedavni pad momčadi. Njemački vozač je također stao na stranu Arrivabenea prije VN Meksika.

Na pitanje želi li da Arrivabene ostane na svojoj poziciji, Vettel je odgovorio:

“Naravno. Što je njegova prednost? Pogledajte rezultate, pogledajte gdje je Ferrari bio nakon 2014., koliko je Ferrari bio konkurentan 2014. i u kakvoj lošoj formi je bio.”

“Raspoloženje je bilo jako loše. On je ključna osoba koja je odgovorna za povratak Ferrarija, da promjeni stvari koje su se radile krivo 20 godina prije toga.”

“On ima inovativan i kreativan način razmišljanja, on je prava osoba i dobar lider, uživa poštovanje svih ljudi, nebitno na kojoj su razini u momčadi.”

“Očekivanja su uvijek visoka. Napravili smo ogromne korake naprijed u ove tri godine te u takvom tempu moramo i nastaviti.”

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
pumba
27.10.2017. 15:24

Maurizio Arrivabene ti si na kraju sezone BIVŠI !
Pa pa !!!

avatar
Pratiteljcro
27.10.2017. 16:57
Reply to  pumba

Mkey

avatar
west 44
27.10.2017. 11:58

Olinjali talijanski šminkerčić!!!

Related Posts
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x