Lewis Hamilton pobjednik je VN Singapura ispred Daniela Ricciarda u Red Bullu. Treći je završio Valtteri Bottas u Mercedesu.

Carlos Sainz (Toro Rosso) je završio četvrti, a odmah iza njega se smjestio Sergio Perez (Force India). Šesti je završio Jolyon Palmer (Renault), sedmi Stoffel Vandoorne (Mclaren) a osmi Lance Stroll u Williamsu. Krug desetorice zatvaraju Romain Grosjean (Haas) i Esteban Ocon (Force India).

Tijek utrke

Desetak minuta prije starta utrke počela je kiša u Singapuru. Prvih 6 vozača je startalo na intermediate gumama dok je ostatak grida bio ispremješan sa full wet i intermediate gumama.

Odmah na startu utrke smo vidjeli sudar između Raikkonena, Verstappena i Vettela. To je značio kraj za prvu dvojicu dok je Vettel u istom krugu izgubio bolid te napravio štetu koja nije popravljiva. Nakon samo 400 metara utrke smo izgubili obadva vozača Ferrarija te Red Bull Maxa Verstappena. Vodeći čovjek utrke u tom trenutku je bio Lewis Hamilton. Taj incident iz prvog kruga će biti istražen nakon utrke, priopćili su iz direkcije utrke.

Poslije četiri kruga iza safety cara vozači su ponovo krenuli punom brzinom. Svi vozači su u re-startu zadržali svoje pozicije i nije bilo većih problema. U tom sudaru na startu utrke nastradao je i Fernando Alonso. Iako se na prvu činilo kako bolid nije teže oštećen on je u sedmom krugu javio probleme prema svom pitlaneu te su ga obadva bolida Williamsa prestigla, a potom se uputio u bokseve.

U 11. krugu novi safety car. Danill Kvjat tek što je prošao Kevina Magnussena nije uspio zakočiti na vrijeme za jedan zavoj i završio je u barijerama. Većina vozača je odlučila promijeniti gume na svojim bolidima i velika većina je prešla ili ostala na intermediate gumama. Među njima je i Ricciardo koji je na ponovnom startu poslije safety cara imao 14 krugova svježiji set guma od Hamiltona.

U 20. krugu utrke Hamilton je imao prednost od 3 i pol sekunde ispred Ricciarda koji se nije uspijevao približiti Hamiltonu unatoč puno svježijim gumama. Velika borba se vodila za četvrto mjesto između Sainza, Hulkenberga i Pereza koji su bili unutar 3 sekunde. Svi vozači osim Pascala Wehrleina, koji je bio na full wetu, su bili na intermediate gumama.

Iz Mclarenovog boksa je otišla poruka kako se ne očekuje više kiše te su Magnussen i Massa prvi otišli po ultrasoft gume. Na kraju 27. kruga većina vozača je prešla na slick gume. Među njima je i Ricciardo koji je pokušao napraviti undercut nad Hamiltonom. Krug kasnije svoj prolazak kroz bokseve je odradio i Hamilton te izašao sa preko 10 sekundi prednosti nad Ricciardom. Obojica su na ultrasoft gumama.

U sljedećim krugovima  su svi vozači popravljali svoja najbrža vremena i to je bio znak kako se staza sve više i više suši. U borbi za peto mjesto, u mjenjač Carlosa Sainza se zalijepio Sergio Perez ali nije uspijevao proći pokraj njega, čak ni uz pomoć DRS-a. Ni po suhom Red Bull nije uspijevao naći načina za dostići Hamiltona te se on odvojio na stabilnih 10 sekundi prednosti.

Na početku 38. kruga Marcus Ericsson se izvrtio i zabio u zid,te time prouzročio novi safety car. Hamilton se preko team radija žalio zašto je opet izašao safety car te smatra kako je virtualni safety car sasvim dovoljan. Hulkenberg je imao neke probleme ali su u boksevima uspjeli nešto popraviti. Vratio se na deseto mjesto u utrci. 20 krugova prije kraja u utrci je bilo još samo 14 bolida.

Nakon sat i pol vremena utrkivanja bilo je jasno kako neće biti moguće odraditi svih 61 krug pa je počelo odbrojavanje do puna dva sata vožnje, što je limit utrkivanja u svim utrkama. 13 minuta prije kraja utrke Nico Hulkenberg je morao odustati zbog problema na njegovom Renaultu. Nekoliko krugova kasnije i Magnussen je morao odustati zbog tehničkih problema.

Prema kraju utrke Valtteri Bottas se približavao Ricciardu, ali do kraja ga nije uspio dostići. Lewis Hamilton je do kraja utrke vozio smireno i uzeo novu pobjedu te time povećao prednost na 28 bodova u poretku vozača.

Poz. Vozač Momčad Krugovi Zaostatak
1 Hamilton Mercedes 58 2h 03:23.543
2 Ricciardo Red Bull 58 + 0:04.507
3 Bottas Mercedes 58 + 0:08.880
4 Sainz Toro Rosso 58 + 0:22.822
5 Perez Force India 58 + 0:25.359
6 Palmer Renault 58 + 0:27.259
7 Vandoorne McLaren 58 + 0:30.388
8 Stroll Williams 58 + 0:41.696
9 Grosjean Haas 58 + 0:43.282
10 Ocon Force India 58 + 0:44.795
11 Massa Williams 58 + 0:46.536
12 Wehrlein Sauber 56 + 2 kruga
Magnussen Haas 50 Odustao
Hulkenberg Renault 48 Odustao
Ericsson Sauber 35 Odustao
Kvyat Toro Rosso 10 Incident
Alonso McLaren 8 Incident
Vettel Ferrari 0 Incident
Verstappen Red Bull 0 Incident
Raikkonen Ferrari 0 Incident

Najbrži krug: Lewis Hamilton

146
Leave a Reply

Molimo za komentiranje
52 Komentara na temu
94 Odgovora na temu
0 Pratitelja
 
Najviše reakcija na komentar
Najkomentiranija tema
49 Autori komentara
avataravataravataravataravatar Autori nedavnih komentara
  Pretplati se  
Obavijesti o
avatar
Član
Daijiro74

Sa onboard snimke se vidi da Max pusta gas u pola 3ce brzine kad je vidia kamikazu s desna. Salta odma 4tu u slucaju da prode bez stete moze udrit po gasu bez da proklize. Sta se nije desilo jer se vidi na upravljacu da okretaji motora se ne dizu. Momak je odradia sve kako triba. Drza je pravac, proba je izbjec sudar, al jbga prstic je bia jaci. Sra sam prosle a i ove sezone po Maxu zbog njegovih pizdarija, ali ode je on zrtva. Zanimljivo je primjetit da je Vettel (i Hulk) starta u drugoj brzini i vjerovatno… Read more »

avatar
Član

Danas nakon prospavane noči i dalje smatram da su sva trojica krivci za sudar i da je trkači incident,al se ne mogu otet dojmu da je Vetel išao tako agresivno zatvarat Maxa a svi znamo kakav je (jazavac,kolko ono ima godina ?) I UNIŠTIO SI BORBU ZA TITULU. Slično se desilo Alonsu 2012 u Spa ali tada Alonso nije mogao izbječ Grosjana ili u Japanu kada mu je Kimi izbušio gumu. Neznam,Vetel je možda po meni najviše stradao i nema ga smisla još kažnjavat ali i ovaj Verstapen je još balonja ovakvom vožnjom neće nikad u Ferrari a to možda… Read more »

avatar
Član
mika.KA

Mislim da ovdje objektivno sve pise (jebas tko je kriv nego zasto je vettel branio poziciju??):
https://www.poleposition.hr/2017/09/18/sto-je-poslo-po-krivu-na-startu-za-ferrari/

avatar
Član
Faststone

Čestitke za Toro Rosso ekipu i četvrto mjesto u Singapuru. Dobar poticaj za iduću godinu.

avatar
Član
Daijiro74

Al od jos 16 preostalih bolida… 16!!! Bas je on mora isplovit na prvo misto?! Pa lik je takav guzicar da nemos virovat

avatar
Član
Dani

To se zove znanje.

avatar
Član
ayrton17

Da je vettel ostao na svojoj strani,mozda samo mrvicu otisao u ljevo,kimi bi dosao ispred maxa i tako presjeko mu putanju i dva ferrarija bi usla jedan uz drugog u prvi zavoj,ili cak kimi prvi,vettel lagano drugi
Ali vettel nije dobro odreagirao defintivno jer nije vidio kimija
Nema tu nekakvih krivica,ako vec treba nekog za nesto krivit to je vettel,za losu prosudbu i reakciju
Nema se max u tom dijelicu sekunde kamo maknut jer sa obje strane su mu bolidi,a sigurno nece stat na kocnicu jer to nije na pameti niti jednom vozacu u takvim situacijama
Veceg ferrarijevog navijaca od mene nema

avatar
Član
trut123

Tolko iscekujem pocetak utrke, da bi 30 sekundi sve zavrsilo za mene i moj tim. Po meni je to trkaci incident, ponajveci krivac Vettel. A i ovaj zvalavac Max bi se mogel zapitat kak to da se on uvjek u takvim sranjima najde, Maldonado je za njega bebica.

avatar
Član
Daijiro74

A sta je Max triba napravit? Full zakocit sa jos 17 bolida iza njega u punom gasu?

avatar
Član
dansla

Tako to rade najveći , pobjeđuju i kad nisu favoriti ! Nogometnim rječnikom rečeno , ne da je bod u gostima , nego sva 3 boda u gostima . Što se tiče trostrukog sudara na startu , ne bi tu krivio nikog – trkaći incident , niti sam za kaznu bilo kome . Međutim , po mojem mišljenju velika greška Vettela , pa ne ide se na nož u situaciji kada je svaki bod važan za prvenstvo ! Daleko bolje bi prošao da je pustio poziciju , dvije , a lako moguće da bi opet pobijedio . Dobro je reko… Read more »

avatar
Član
hrcfaca

Reči ću samo ovo. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane!

avatar
Član
kimi car

Ako misliš pobijedit,ne smiješ izgubit

avatar
Član
svakako

Pošto mi je komentar obrisan Valjda ne mogu ga pronaći Samo ću reć Krivac za ovo je verstapen i njegov gazda cristian horner koji je svojom jučerašnjom izjavom rekao sve https://www.f1puls.com/21604/horner-najavio-nemamo-sto-za-izgubiti-a-sebastian-mora-misliti-o-prvenstvu/ Pa čovjek mora bit budala da se ne zapita nakon ovakve izjave i ovoga danas jeli to stvarno bio trkaći incident kao što fia laprda Ma kakav trkaći incident sve je rečeno u ovoj sramotnoj i gnjusnoj izjavi Šef ekipe koja je 4g zaredom osvojila sve i svašta A mercedesu i njegovoj bagri džaba svi naslovi i sve titule kad su prljavi Razvili su motor 2 godine prije svih… Read more »

avatar
Član
John Coltrane

Blizu si, ali evo kako je točno bilo: Mamić je došao s aktovkom punom love Lewisu i rekao mu je da se kladio na njega. Lewis si je uzeo malu proviziju i otišao do Hornera, i rekao: “Ovo šalje Mamić, kladio se na mene”. -“Sve mi je jasno”, uzvratio je Horner, uzevši i sebi postotak. Zatim se uputio do Maxove strane boxa (svjedoci kažu da je sa sobom imao aktovku). I tako, dođe utrka i mali Max izbaci sebe, Vettela i Kimija. On je samo radio po naredbi, pa ne može biti kriv. Tako da je svima jasno da su… Read more »

avatar
Član
Dani

Meni je Max u osobnom povjerenju rekao da mu je mercedes obećao vozačko mjesto ukoliko izbaci oba vozača ferrarija u jednoj utrci. Konačno mu je to uspijelo.
E da, i Zemlja je ravna ploča.

avatar
Član
svakako

Neću se opće s vama raspravljat horner je sve reko dan prije utrke. Ovo je bilo potpuno očekivano. Naravno neznate ni vi ni ja šta bi moglo bit u pozadini ovoga. Možda horner želi mercedesove motore u bliskoj budućnosti ili možda max želi u mercedes uskoro. Nemam pojma. Ali da je sumnjivo sumnjivo je pogotovo nakon onakve provokatorsje izjave. Smrdi do bola. Laprdajte šta god hoćete ne dira me. Ono što sam siguran je da novac ovdje igra glavnu ulogu a tko god kaže da nije tako da je ovo samo natjecanje i utrkivanje laže samog sebe. Možda nekad bilo.… Read more »

avatar
Član
Worf

samo sam cekao kad ce se pojavit neki budalas koji ce pocet pizdit o uroti mercedesa, tj da je max imao supertajni zadatak da izbaci oba ferrarija. i kolega pod imenom svakako uzima tu titulu. da je vettel pobjedio, onda bi sve bilo redu, i govorio bi da je pobjedio najbrzi i najbolji, jeli? ti si tipicni navijac spageterije, kad su crveni pobjedivali i to stalno kao no1 i no2, onda je to za vas bilo “zlatno doba” formule, najbolje trke(iako su bila u prosjeku 2 pretjecanja na stazi po utrci), najuzbudljivije(ma nema sto, znas da ce msc bit prvi,… Read more »

avatar
Guest
Senninho

Ej ne diraj mi se u Hajduk i ne uspoređuj ga sa sektašima!

avatar
Član
dansla

Po tvojem onda Vettel ispada teški glupan , kad mu je unaprijed najavljeno , a on se ide ko budala zaletit prema Maxu .
Ili je možda Vettel isto dio urote , možda i on radi za Mercedes ???

avatar
Član
west 44

Kao prvo apsolutno me boli ona stvar tko je kriv ako se ne mogu dogovorit neka svatko plati svoju štetu i do jaja! Meni je najvažnije da se kreveljko nije kreveljio na kraju i da je Ferrari popušio blanju! A sada idemo operacija Malezija!!!

avatar
Član
Hrco

Za start najvise krivim kimija imao je najveci pregled i mogao je ovo predvidjet a max nikako nije kriv jer sta je on mogao kad mu sa dvije strane ulaze u njega…vet nije vidio kimija takoder nije kriv. Al svakako je trkaci incident.
Inace ferrarijev fan ☺

avatar
Član
kimi car

E svašta, Kimi je po tebi kriv što su ga satrali i Max i kolega potom. Ma da, i ja ne kužim da nije smjeo onako brzo prešišat i jednog i drugog. Nije problem da ti neko nije simpatičan,kao recimo meni Max,ali je strašan problem kada to preraste u mržnju pa postaneš slijep kraj zdravih očiju. Samo izrazita mržnja može danas vidjeti krivicu kod Kimija,dapače,svak objektivan je vidio jedan fantastičan i brilijatan start kralja Kimija

avatar
Član
Hrco

Nemam ja nikakvu mrznju prema kimiju i slazem se da je strtao fantasticno samo mislim da je on mogao ovo predvidjet ali imao je pravo ic onako kako god ispalo. Samo zelim rec da po mom misljenju je on a imamo pravo na svoje misljenje.

avatar
Član
rovaccccc

https://twitter.com/f1writers/status/909415854147764224

Kad gledam ovaj video,izgleda mi Vetel krivac najveci.
Koliko se spapandrljio ulijevo,da nije bilo Maxa on bi Kimia odnio u ogradu cini mi se 🙂

avatar
Član
Pratitelj

Dok gledam ovaj gif, kao da Vet i Rai govore neces razbojnice i napadaju Ljigosa haha

avatar
Član
147 kt

Pitanje za navijace Mercedesa koji konstantno pljuju po Ferrariu kako je prosao start u Spanjolskoj 2016.

avatar
Guest
Senninho

Start je proša odlično samo šta je poslje par zavoja Rosberg napravio šta i sad Vettel a ishod je isti!

avatar
Član
modesto

počelo je kao da ce biti najbolja utrka ove sezone a završila kao uspavanka od austrie sano procesije gledamo dosada isterilno nakon 35 minuta prekunuo sam gledati utrku,lako je hamiltonu voziti ovaj bolid,, iza njih trojice su bili toro rosso renault ,tu je bio i vandorrne,, da bar gledanmo nekog novog pobjednika ,a šta reć živa dosada od sezone kaoi lani i preklani,, vettel ako nedobije u maleziji a dobije lewis onda goodbye,,sada nas čeka sepang nažalost po zadnji put

avatar
Član
Pratitelj

Iz mog pogleda utrka je bila unistena tako sto je prva trojka izbacila Alonsa 3. ili 4og mjesta. Mozda je i nekom ludom srecom mogao do podija, ali nikad necemo saznati. Ali sve u svemu utrka nije bila dosadna, staza se sporo susila, zanimljivo za gledati timske odluke koje gume u kojem trenu odabrati , 2 SCa-a i sl.

avatar
Član
svakako

Au da sam ja na vettelovom mjestu sanjo bi me ovaj žvaljo žvaljavi. Tako bi ga natamburo onim volanom od 25000eura da bi pišo krv mjesec dana za koju već po redu upropaštenu utrku. A bogami sanjo bi me i njegov šef horner koji svojim provokatorskim izjavama potiče žvalju da radi to šta radi. ‘Mi nemamo što izgubiti a vettel mora misliti o naslovu’. Eto to je jučerašnja izjava šefa momčadi koja je 4 godine zaredom uzela sve moguće naslove. Sve si reko s tim majmune. Odo si se i prodo si se. Mogo si i kitu wolfu popušit isto… Read more »

avatar
Guest
Senninho

Evo realnog komentara ovakvih triba više pa sve argumentirano napisano bez iskonstruiranih i debilnih argumente i liječenja kompleksa i frustracija a kamo li spominjanja teorija urote i zavjere, bravo majstore!!!

avatar
Član
ivy101

I mene boli kad Lewis prođe slično, ni meni nitko i ništa ne valja i svi drugi su mi krivi itd…
Napiši jednostavno nismo danas imali sreče, il tak nešt
to je nekakav sport a u sportu je najglavnija sreća tek tad talent a ako se to spoji eto pobjednika

avatar
Član
west 44

Kako se god uzme svakako si bio glup i osto glup!!!

avatar
Član
hrcfaca

A da teško je prihvatit da je Mercedes bolji od Ferrarija. Ajde bolje nemoj ti to pratit vidiš da ti škodi, ili barem si uzmi koje tabletice za smirenje.

avatar
Član
teo_S

@svakako

Gdje je Ferrari bio 1886. godine?

avatar
Član
crofessional

Podledao sam start bar 20 puta prije komentiranja. Uporenu snimku, komentare… I dalje ne znam šta da kažem. Lakše je ustanovit kako je tko od vozača mogao sprječit incident nego tko ga uzrokovao. Čist forenzički gledano Kimi je bio najbrži, pa Max, a Vettel najsporiji. E sad zašto je Vettel toliko zatvarao Maxa, a Max Raikonnena i zašto se Kimi nije izmakao još više lijevo… puste priče… Kod prvog gledanja krivio sam Maxa. Onda kod kamere s njegova bolida činilo mi se da je Kimi mogao izbjeći kontakt. Onda dođe usporena snimka i skužim Vettela zavtvara preko pola staze. Ludilo!… Read more »

avatar
Član
teo_S

Zato sto je staza bila mokra, zato su i zatvorili prolaz Maxu. Da je Max otisao naprijed na startu, jedini koji bi mu mogao staviti soli na rep u ovakvim uvjetima je Hamilton. Toga su bili svjesni i zato su Ferrkani napravili sendvic u koji su ubacili sami sebe.
Nadam se kisi u Maleziji, Japanu, Mexicu, Americi i Brazilu 😉

avatar
Član
dFixxx3r

sve je ovo posljedica veoma pametnog mercedesovog prebacivanja pritiska na vettela i ferari.
a vettel je njušio slabost mercedesa i nasjeo na laganu psihološku euforiju koja mu je donjela ovakav razvoj situacije
🙁

avatar
Član
teo_S

Jedan od mudrijih komentara ovdje.

I, sto mozemo zakljuciti sada za Vettela? Jel isto kao i u Bakuu, ili?

avatar
Član
F12013

Vettel najlošiji start, Max malo bolji, Kimi predobar start. Max prvo kreće zatvarati Vettela jer je imao bolji start, Vettel reagira, Max skreće u drugu stranu i udara u Kimija koji ide svojom putanjom koju mu je Max objeručke otvorio. E sad, je li Vettel trebao zatvarati. Na to ima pravo naravno, ali bilo bi pametnije da nije. Ali kako je on mogao predvidjeti gdje se Kimi nalazi? I po tome je to trkaći incident. Jedini vozač koji je bio svjestan gdje su i Kimi i Seb je u tom trenutku bio Max. On se tu nije snašao. Mogao je… Read more »

avatar
Član
schu F1

Vettel je imao pravo zatvarati ali nije mogao vidjeti Kimia,Verstappen se našao u sendviču i nije imao gdje,čak mi se čini da je pokušao zakočiti ali već je bilo gotovo. Sve u svemu po meni ovo je trkaći incident,nema ničije krivice!!!

avatar
Guest
Senninho

Neka i drugi put koristi to pravo!

avatar
Član
wilson

Trkaći incudent. Na žalost, ni prvi, zadnji svakako ne. Najveća kazna im je odustajanje, dobro da nema dodatnih kazni. Hamilton sad već ima lijepu prednost a staze koje dolaze Mercu puno više odgovaraju. Max i Alonso…..neće i neće ove godine. Jednom i tome mora doći kraj. Sainz odličan. Hulk ako se ne varam i zvanično sa najviše utrka bez postolja. Što li nam nosi utrka u Maleziji?

avatar
Član
popidipupi

Kad mislis da ne moze gore : “Mercedes was so certain that they can’t fight for the win that they recycled their second PU in this race (introduced in Spain for Lewis, and Monaco for Bottas)”
Svejedno Forza Ferrari

avatar
Član
given2drive

Cestitke lewisu…ima srece…steta za alonsa…vozac dana sainz…a sto se tice vet-max-kimi…trkaci incident
https://twitter.com/andrewbensonf1/status/909442356687933441?s=09

avatar
Član
given2drive
avatar
Član
Dani

Mlada damo zašto me traži log in na tweeter?

avatar
Član
given2drive

Ne bih ti znala reci…mene ne trazi

avatar
Član
given2drive

Evo da se ne mucis😉
http://i66.tinypic.com/2d9afb7.jpg

avatar
Član
Dani

Hvala. Uvijek me trazi log in taj tweeter iako nemam account.

avatar
Član
teo_S

Given

Da Bogec ima srece sada bi imao 6 naslova i bio bi u borbi za 7. Ali, samo mrvicu srece, nista vise.

avatar
Član
madgalico

Ja vam govorim da ce Ricci osvoji naslov 2019. za Ferrari ako ga uzmu naravno, jos prije ako uzmu Maxa… Ferraristi nemojte se nadati ni 2018. naslovu. Preskocite ili prespavajte tu godinu! hehe

avatar
Član

Ti očito mrziš Vetela, ja ga nisam volio jer navijam za Alonsa pa mi je krv vadio dok je bio u RBR. Ali nakon što vidiš čovjeka kako vozi npr. jučer u kvalifikacijama ne možeš tako bahat biti i pisati pizdarije.
Vetel je vozačina a naj jači je pod pritiskom OK danas je možda pogriješio al zato jer zna i sam da mu je ovo možda jedina šansa ove godine jer je Merc na trkačim stazama još uvijek korak ispred Ferrarija i mogu i h dobiti samo na ovim uličnim stazama…ove godine…

avatar
Član
madgalico

NE mrzim ja niti jednog vozaca. Samo malo zezam ferrariste…a da mi Vettel nije vozac za prvaka to je istina. Mislim u onom RBR bi bas svaki vozac na gridu bio prvak kao i u Brawn bolidu sto je Buttom imao (min 90%). To je bila prevelika dominacija. Ja osobno ocjenjujem vozace po duelima, uvjetima bez obzira da li se bore za 1. ili 2. mjesto, sredinu ili zacelju.

avatar
Član

pošteno

avatar
Član
mika.KA

Cestitke luji!!!
Eto iskoristio sta mu je ponudeno ni kriv ni duzan!
Sto se tice sudara jos sam jucer pisao da ce biti svasta na prvom zavoju.ipak mislim da si je sv sam kriv jer pod ovakvim uvijetima ici zatvarati ni vise ni manje nego maxa!! Trebao je pametnije odvoziti.
Ali to je njihova briga.
Ja zadovoljan 🙂

avatar
Član
Kimi 7

Kolege forumasi, za koga cete navijati da veceras izgubi? 🙂
Nista zlonamerno 😉

avatar
Član
Mike-ferrari

Za Sloveniju
Da izgubi naravno

avatar
Član

Gledat ćemo jadranski derbi,FF…

avatar
Član
Mike-ferrari

Ajmo ovako Verstapen je ocigledno dobio po njonji zvalavaoj nadobudnoj tatinog sina jer sad sam gledao intervju kad je izasao van sa razgovora sa sucima Naci isao je na Seba dok nije izgubio a onda vidio Kimia i skrenuo na njega Jednostavno retardi koji slijepo navijaju za Mercedes tj. protiv Ferraria nevide da Seb dok ga je zatvarao on je drzao pravac a kad je vidio Kimia onda je skrenuo i naci neeeeemogu biti sretniji sto ga je izbacio van Kimiev Ferrari Stvarno steta jer ovdje bi poderali Mercedes ko krmaca masnu vrecu I ne necu cestitati Mercedesu i Hamiltonu… Read more »

avatar
Član
bibinjac

😂😂😂

avatar
Član
madgalico

Najbolje bi bilo da svi puste ferrari da krenu 2 sec ranije pa bi bilo fer utrkivanje hehe

avatar
Član
Mike-ferrari

Koji dio mog vidjenja nije tocan
Seb krece prvi prvi je i zatvara Maxa lagano u lijevo i uzima trkacu putanju naravno Max drzi ravno jer ga boli k. Oce se zabiti u Seba te vidi Kimia i skrece u lijevo da ga zatvori.
Ferrari je imao 2 sec bolji start i to regularno
Mali je usrani cmizdravac i uostalom sve se dalo iscitati iz vrlllo kratkog intervjua poslije posjeta sudcima.
Dobio je usmeno upozorenje siguran sam ili sudci isto navijaju za Ferrari kojem daju kaznene bodove

avatar
Član
Dani

Odi na ferrari puls. Tam su takvi kao ti.

avatar
Član
Mike-ferrari

Pregledao sam video 10 puta mozda da ti gledas Engleze i snjima se uhvatis pod ruku jer oni se toliko boje Seba i Ferraria da sad prizeljkuju kaznu za Seba i vrse pritisak na suce svojim izjavama cak i da mozda Sebu zabrane jednu utrku
Hahaha
Koliko su jadni mozda da Hamiltonu daju naslov odmah pa onda da gledamo sezonu na miru dokraja
Cak su prizeljkivali da se ova utrka otkaze zbog lose vidljivosti kako Ferrari nebi preuzeo vodstvo
Ma misim jadni ste svi redom koji se sladite na ovakvim stvarima

avatar
Guest
Senninho

Dovoljna mu je kazna ishod utrke ne triba ništa više!

avatar
Član
Pratitelj

Mike skini crvene cvike barem na 5 minuta, kazes (oce se zabit u vetela) …svasta jos necu procitat… CIsti trkaci incident gdje je vetel bio malo previse agresivan, Kimi zbog odlicnog starta je imao svako pravo da proba obici verstapena,da bude tamo gdje je i bio u trenutku sudara, a mali ljigos u sredini zbog okolnosti nije imao kuda. Samo da se glupi suci neoglase i zaljepe nekome kaznu.

avatar
Član
Mike-ferrari

A gdje pise hoce se zabiti
Pise boli ga k. Hoce se zabiti jer drzi pravac a Seb mu je vec zadnjim kotacem pored njegovog prednjeg i skrece u lijevo da ga zatvori a on drzi pravac
Al eo trkaci incident treba im medijski klaun od Verstapena da bi utrkivanje bilo zanimljivije

avatar
Član
Chik

Ma max je kriv, pa kako se samo usudio punim gasom ići..To je nedopustivo, a tek alonso pa on je manijak kako je sve prošao. Pod hitno treba na debelu pauzu!

avatar
Član
Izvjestaj

https://youtu.be/P9B9HZ7DBjM Sninka starta, preporuka da skroz usporite na yt kako bi vidili prvi kontakt. Ima sam dobar osjecaj za ovu utrku, eto svjedocili smo prvi put u povijesti kisnoj noćnoj utrci u F1.

avatar
Član
madgalico

Cestitke Hamiltonu i jos jednom pokazao da je kralj na kisi!
Cestitke i Vettelu sto je jos jednom pokazao da se ne snalazi u duelima pogotovo kad je pod pritiskom (Max pored, još i kiša za kraj) 😉
Čestitke i Neven Novaku da je napokon odradio posao komentatora neutralno i realisticno! 😉
PS: Ferraristi nemojte piti previse apaurina… ;p

avatar
Član
Dani

Ma kakvi. Novak i Blažičko opet imali ispade idiotizma. Pogotovo kad je Ricci skinuo 2,5 sekunde u jednon krugu, a oni odu na reklame.

avatar
Član
madgalico

Ok ispadi su klasicni, ali nije bilo favoriziranja kako zna biti. Pa i komentari Blazicka da voze medju zidove, te Nevena vozi se brzo tu (zamisli brza voznja u F1) kod duela neznam koga tocno.

avatar
Član
Dani

A Ante Vetma sa izrazom “puno previše”?

avatar
Član
bibinjac

Bravo lujo u ovakvim uvjetima potvrdio da je br.1 i da je vettel ostao u utrci teško bi zadržao prvo misto moje mišljenje. ferarijevci mogu biti s pravom razočarani ali ovaj put ne možete kriviti Maxa jednostavno jedna mala sitna greškica vettela koštala ga je utrke ali bit će još borbe između luje i seba.

avatar
Član
harii87

HAM maestralno! Čestitke!!! Ne bih rekao da je ovdje itko kriv. Svatko je imao pravo na svoj potez a situacija je bila takva da kad sva trojica iskoriste svoje pravo onda se desi krš. Čisti trkaći incident. VER je definitivno ekscesan vozač ali ne bih rekao da je ovdje išta posebno kriv. Nego, jel se samo meni čini ili je RAI imao još mjesta sa lijeve strane? Nekako mi se učinilo kao da je imao još prostora do lijeve strane zida a obzirom na momentum to bi mu dalo dovoljno vremena da prođe ispred VER i samim time onda VER… Read more »

avatar
Član

Po meni su svi po malo krivi,to je uvijek u F1 bilo tako start i prvi zavoj su uvijek bili ključni a sada,ja najviše krivim Vetela jer je on taj koji je u borbi za naslov i imao je mjesta desno a zna da je Max napuhanko koji če se gurati i kiša je itd. možda bolje da se makao žnego ovako DNF. Naj poštenije je a i mislim da će tako biti da FIA OVO proglasi kao trkači incident jer je to tako na startu i u prvom zavoju nema smisla niti Vetela kažnjaat on je zatvorio Maxa koji… Read more »

avatar
Član
White Lion

Vettel moze osvojiti naslov svjetskog prvaka jedino u slucaju da ima daleko najdominantniji bolid na gridu i da mu suvozac opet bude Mark Webber, sve ostalo je SF. Jednostavno nije psihicki dovoljno jak,a niti se Ferrari moze boriti sa Mercedesom. Sljedece sezone ako Renault zaista napravi motor kakav svi najavljuju bolje u je da ode voziti Indy ili da se prebaci u neka njemacka niza prvenstva gdje bi mogao voziti preuređena cestovna vozila no opet bih se vratio na prvu recenicu i ponovio da bi mu opet za osvajanje naslova i u toj kategoriji bili potrebni Webber kao drugi vozac… Read more »

avatar
Član

Mark Weber = Kimi Raikonnen , jedan uvijet su mu zadovoljili u Maranelu a sada ćemo vidjet 2018 šta će biti jer do 2021 nema neke veče konkurencije niti Mercedesu niti Ferrariju jer su ovi drugi miljama daleko po pitanju ovih PU.

avatar
Član
Dani

A ne mogu se sloziti da je Seb prosjecan vozac. Odlican je, samo kaj je za jednog Nijemca previse temperamentan. Uostalom ne bi bio četiri puta prvak da je prosjecan vozac.

avatar
Guest
Senninho

Ricci je pokaza da nije sami vrh dobar je!

avatar
Član
FerrariHR

Evo dobar video

https://youtu.be/P9B9HZ7DBjM

Moje viđenje je kao šta sam napisa. Nemoram bit u pravu. Valjda neću sad opet bit serator,sektaš,slijepac,crveni majmun,kreten i debil iz Dalmatinske zagore zbog toga. Pozdrav svim pravim navijačima.

avatar
Član
Dani

Po meni su sva trojica kriva. Vettel je najgore startao od njih i Max je bio na putu da uzme zavoj prije Seba. E sad tu Seb ide zatvarati i pritišće ga prema Kimiju. Da li Max može istovremeno pratiti ovje strane? Čisto sumnjam.
Šteta za prvenstvo, ali dobro za mog pulena iako još ništa nije gotovo. Ovaj Singapur kao da je prekretnica kad god je Lewis osvajao naslov.

avatar
Član
FerrariHR

Poštujem tvoj komentar. Moguće da je i tako kako kažeš. Šta bude bit će. Ostalima neću ni odgovarat na degutantne komentare.

avatar
Član
LHsince2007

Drago mi je što je Lewis pobijedio u utrci gdje je imao najmanju šansu i što je povećao prednost, ali mi je malo žao ako ovo bude utjecalo na prvenstvo jer želim da se prvenstva rješavaju borbom a ne odustajanjima (prošle godine Malezija). Ali dobro šta se može, Hamilton je savršeno iskoristio poklon koji je dobio. Žao mi je Alonsa koji je imao super start i na stazi koja paše McL-u imao šansu čak i doći do podiuma da ga nije pobralo, čovjek nema sreće što jest jest. Žao mi je mog kolege Ferrari.hr, mogu mislit prijatelju kako ti je… Read more »

avatar
Član
Pratitelj

Odlican komentar sve podpisujem 🙂

avatar
Član
FerrariHR

LHsince2007..Sve ok prijatelju. Ovo je ipak samo igra. Nisam razočaran,volio bi da je drugačije,al nije i jbga. Pozdrav tebi i čestitan ti na Lewisovu naslovu prvaka.

avatar
Član
Dani

Nije gotovo dok debela baba ne zapijeva.

avatar
Član
LHsince2007

FerrariHR hvala ti, ali prerano je za čestitke, još ništa nije gotovo, još ima vremena za odlučujuću borbu, ovo je samo mala prednost kao 1:0 na poluvremenu.
Stay strong and don’t lose the faith. 💪✌

avatar
Član
MonsterEnegry

Nema sad predaje Belgija je pokazala da se Ferrari može nosit sa Mercedesom više manje su ostale staze na ruku Mercedesu ali puno je to utrka može se nešto slično dogoditi i Lewisu a i može opet i Sebu dok Može opet nešto doći na mlin Bottasu pa da se i on uključi.. Men osobno bih bilo najzanimljivije da se uđe u zvršnicu sa tako bod ili dva razlike na zadnjoj utrci i da nema kalkulacija da se ide na sve ili ništa mislim da su gledatelji zaslužili..
Al i jedan i drugi su fenomenalni vozači!

avatar
Član
MarijoTomas

Vettel je boje startao i branio svoju poziciju a Max poznat od prije za ovake CRESH slučajeve, nije popuštao ni malo nego je skrenuo u Kimija jer je vidi da Kimi prolazi, umisto da je Max držao svoj pravac ali to ke Max poznat za upropaštavanje utrke.

avatar
Član
MarijoTomas

A Vettel je prošao Maxa kad je počeo skrećat na Maxovu stranu tako da je Max morao držati svoj pravac i nebi bilo ništa

avatar
Član
Holden

Jesi ti slijep ili se samo praviš glup,da je mogao izbjegao bi sudar ali nije,mislim da ni njemu u interesu nije bilo da na trci gdje je 2. favorit za pobjedu ispadne u 1. krugu.

avatar
Član
MarijoTomas

Jesi li ti budala koja ne vidi da Max upropaštava utrke kad vidi da su boji od njega

avatar
Član
Kimi 7

Max = Pastor Maldonado

avatar
Član
FerrariHR

Čestitke Lewisu na pobjedi. Mislim da je Ferrari danas izgubio prvenstvo vozača. Evo moje viđenje starta.. Vettel je oštro zatvara Verstappena i to je njegovo pravo kao prvog da to radi do prvog zavoja. Max ne popušta ni milimetra i to je njegovo pravo. Kimi dolazi kao raketa i prolazi Red Bull sa više od pola bolida. Recite mi je li Vettel kriv šta Max nevidi Kimija kojeg udara u desnu zadnju gumu? Max je mora malo popustit jer su ga oba Ferrarija prošla ali on kao vozač sklon ekscesu i ega veličine Eifelova tornja to ne čini nikad i… Read more »

avatar
Član
F1 fan

Ja iskreno ne okrivljujem nikoga, znaci start prvi zavoj, kiša trkači incident. Ali kad pročitam ove komentare da je Vettel kriv 100% i da sta on ima zatvarati verstapena onda sam sebi kažem. WTF???!
znaci prvi si na startu i šta.imaš zatvarati nekoga? Kaj trebaš parkirati sa strane da ovaj prođe ne kuzim. Seb je zatvorio fino maxa i on nikad nije bio ispred vettela, pri tome max ide u lijevo i udara kimija koji isto ide ko muha bez glave kao torpedo. Po meni je to trkači incident

avatar
Član
kimi car

ne znam prika moj, ako bi išli u tom smjeru i Horner je izjavio prija utrke kako oni nemaju šta za igubit dok ferrari ima,pa nek svatko tumači tu izjavu sad kako hoće.Ipak se čudim Sebovom potezu ,onako naglo i beskompromisno u lijevo.Nisam sklon načinu vožnje maloga Maxa i stoji da on ne popušta čak ni pod cijenu sudara što valjda nastoji da izgradi imidž osobe koju je bolje pustit nego se pripetavat s njime, zasada mu ne puštaju pardona ali,tko zna,možda u budućnosti budu.Želim reči kako je sve moglo proći sa incidentom Maxa i Kimija dok je Seb stvarno… Read more »

avatar
Član
White Lion

ferrari je izgubio naslov prvaka onog trenutka kad se Hamilton malo uozbiljio i odlucio da je dosta zezanja i pustanja radi fair playa slabijima od sebe,a to nema nikakve veze sa danasnjom utrkom

avatar
Član
Pratitelj

Neka place cijeli Ferrari ali Vet je kriv za incident. Nakon maestralne voznje u kvalama ovakva mu glupost neide u prilog… Da nespominjem sto je to donijelo Alonsu, nakon briljantnog starta mogao je biti treci…

avatar
Član
kimi car

jbg,treba biti relan ,slažem se s tvojim komentarom

avatar
Član
Pratitelj

Jos bi nadodao kako taj potez nije namjerno napravio , jednostavno nije vidio Kimijev odlican start , a Max niej imao kuda i kraj price.

avatar
Član
MarijoTomas

Oli ne vidite dobro pogledaj te sve utrke koje je Max upropasti Vettelu, Kimiju i Danielu oli se ne vidi da taj dečko ne samo na to ide

avatar
Član
Holden

Da, istina je,razotrkio si ga, on je Mercedesov vozač koji namjerno hoće naštetiti ovima ostalima i Mercedes ga iza leđa plaća svaki put kad ih zajebe, zato je danas extra sretan jer je dvojicu odjednom i sad ce dobiti brdo para od Mercedesa,a on je samo pohlepni klinac. Čestitke jer nitko na svijetu nije ovo otrkio ali si ti uspio, najveći si detektiv i sad zbog tebe im propada cijeli plan.

avatar
Član
kimi car

I da,meni se čini kako Max nije eksluzivni krivac za krš i lom.Činjenica da je loše krenuo i time pokrenuo cijeli splet okolnosti jer u momentu kada Seb pritiska s lijeva Kimi već prolazi .Da je Max startao dobro cijela situacija bi se vjerojatno izbjegla,no dobro,ne može ga se kriviti jer je loše startao ,kao niti Kimija jer je pojurio sa povjetarcem u kosi.Treba biti korektan i reći kako je Seb ponajviše utjecao i imao izbora,što ova dvojica nisu imali. Sve u svemu,sam je sebi najviše naštetio i ybg.

avatar
Član
_marko_

https://www.formula1.com/en/video/2017/9/Race__Vettel__Verstappen___Raikkonen_out_after_chaotic_wet_start_.html

prema ovom se vidi da Vettel nije lupil Verstapena, već je Verstapen svojim prednjim kotačem lupil u zadnji Kimijev kotač. Nakon toga se Kimi zarotiral i onda zabil u Vettela.
Vettel je tu išel na nož i bil blizu Verstapenu, no nije lupil u njega.

avatar
Član
_marko_

Čestitke Hamiltonu.
Najvjerojatnije je prvak.
Teško bu ga Vettel sad stigel.

avatar
Član
MS791

Super, prvenstvo završeno na Singapuru. Vidimo se u Australiji, dotad Kimi i Vettel neka idu brati grožđe, utrkivati se ionako netrebaju, čemu trošiti novce do kraja sezone. Zašto bi se uopće utrkivali i borili za naslov do kraja kad možemo to završiti 6 utrka prije kraja poklonom

avatar
Član
Pratitelj

*pogreskom

avatar
Guest
Senninho

Nisu mi najdraže ovake pobjede ali poklon se ne odbija, Vettel je sam zakuva kašu a šta reći za Luju nego majstore kapa do poda ni 2 SC ga nisu mogla zaustaviti koja vožnja bravo! Riccardo me malo razočara mislio sam da će stiskat Luju ali ništa od toga!

avatar
Član
zendo21

Mislim da su svi drhtali od uzbuđenja što nije bilo mercedesa nigdje u prva dva reda i onda su bili previse nadobudni,nitko nije htio popustiti, a onda su svi troje nastradali, sta ces sada je jednom nogom ham prvak

avatar
Član
kimi car

A sada čekamo rasplet. Samo ću reći kaako je briljantan start i vrlo vjerojatno postolje Kimiju opet uzeto spletom vozačkih poteza,strašno šta sve mi koji navijamo za Kimija moramo gledati i prihvaćati. Činjenice govore sljedeće, Max je imao loš start,Kimi fantastičan,Seb čudno skrenuo nepotrebno i previša u lijevo. Ne znam šta će nadležne face odlučiti,ali, kazne definitivno trebaju biti učinkovite i upozoravajuće kako bi svi imali na umu šta čeka kršitelje pravila,ovako,milijuni ljudi koji jedva čekaju utrku moraju oboriti glavu jer,eto. btw. Čestitke Lewisu u vrlo važnoj pobjedi glede ove sezone,nadam se kako neće biti presudna

avatar
Član
mclaren f1

neshvatljivo mi je kako ima ljudi koji misle da je Max kriv… Ferrari je sam sebe ubio ovu trku

avatar
Član
Kimi 7

Je l’ to jos hoces da nas ubedis da on ne pravi incidente i da nije kriv ni za jedan njegov sudar, a bilo ih je mnogo…?
Decko ima problem u glavi, jer je klinac!
I zato nam ne trebaju klinci u F1!

avatar
Član
mclaren f1

Ponavljam, to što je izazvao sudare u prošlosti ne znači da je kriv za svaki koji je upleten. Nadam se da navijaš za Ferrari jer nema drugog razloga zašto bi njega ovdje krivio za sudar

avatar
Član
MonsterEnegry

EE Seb Seb nije ti ovo trebalo definitivno, a život ide dalje, ruku na srce nisam ni mislio da će Ferrari bit ove godine u ovakoj poziciji… Al utrka odlična a nekima očito smeta Singapore 😀 Max nije krivac ni najmanje” I think Seb starting squeezing me, maybe he didn’t see Kimi on the left but I don’t think he should take those risks. I tried to back out but the rear tyres are wider than the front.”.. Seb je jednostavno pretjerao… Alonso fenomenalan start 5 ih pretekne do prvog zavoja i bum.. Pohvale Sainzu i ajde Palmeru napokon da… Read more »

avatar
Član
Kimi 7

Katastrofa za Ferari. Juce sam hteo napisati da odmah odustaju Kimi, Seb i ovaj mali prepotenko, ali reko necu da baksuziram.
Mislim stvarno, sta ovaj momak radi? Konstantno su problemi gde god on da je. Konstantno on izaziva sudare. A ovaj direktno utice na sampionat.
Ovde nije postovao pravilo ramena, kao i nikad pre. I niko nikad da ga kazni srazmerno incidentima koje on pravi. Treba neko ozbiljno da porazgovara sa njim, ili da leti van iz F1.
Sama trka posle, nista specijalno.
Sve cestitke Hamiltonu, ali ćeraćemo se jos 🙂
Sportski pozdrav!

avatar
Član
Holden

Dečko nema veze sa tim sudarom i ferrari je sam kriv,što su ti i analitičari rekli i molite se da Vettel prođe bez kaznenih bodova jer bi ga moglo koštati jedne trke još. Odustajanja je imao i zbog problema sa bolidom, a ne samo sudarima tako da nema sreće a ne da je baksuz.

avatar
Član
F1 fan

Svaka čast Hamiltonu, otvorila mu se prilika iskoristio to savršeno i sa slabijim bolidom ovaj vikend od red Bulla.
Za Ferrari nemam komentara previše razočaran i šokiran.. 28 bodova prednosti ima ham, 6 utrka do kraja i svih 6 vise odgovaraju Mercedesu. Ferari još treba dobiti kazne za promjene komponenti
99,5% je sigurno da ce ham biti prvak

avatar
Član
teo_S

Jel moguce da si ti ovo napisao?? Ako jesi svaka ti cast, sada se s tobom moze civilizirano razgovarati. Do sada se tvoje pisanje svodilo na uzdizanje jednih i pljuvacinu drugih.
Mislim da je @FerrariHR imao lijep utjecaj na tebe.

avatar
Član
147 kt

Cestitke na pobjedi. Al ono sta je Max napravio na startu neznam ono moze napravit samo totalni , necu izrec karakteristiku jel neznam sto bi rekao. FORZA FERRARI.

avatar
Član
mclaren f1

Hahahaha ja ne vjerujem da ima ljudi koji misle da je Max kriv. Vettelova krivica i točka

avatar
Član
MarijoTomas

Pogledaj malo i od prošle godine i vidi kako tvoj max ljepo vozi, tako da izbaciva svakoga ko mu dojde.

avatar
Član
mclaren f1

kao prvo ja nisam navijač Maxa, a kao drugo njegove kriminalne vožnje prošle godine nemaju veze s ovim. Vettel ga je potpuno nepotrebno i pod velikim kutem išao zatvarat ne znajući da je Kimi odmah pokraj njega.

avatar
Član
MonsterEnegry

Definitivno Sebova krivica i ništa drugo bez sumnje… i ako izgubi naslov izgubio ga je svojom krivicom ne treba upirat prst u nekog drugog..

avatar
Član
mika-kimi

Pa normalno je da ga zatvara jer ide na trkacu putanju i ulazi u zavoj, kimi je iso ravno a verstappen se zabio u njega, ne znam sta si ti vidio

avatar
Guest
Senninho

Tako je Max je triba pustiti njih dvojicu na startu da prođu i to bi bilo ok koji seratori!

avatar
Član
Kimi 7

Kako nije kriv? Zasto nije ukocio kad je video da nema gde, nego u levu stranu u Kimija koji je vec za pola bolida bio ispred.
Inace na startu Kimi je bio najbrzi 184.5 km/h, Seb 175.4 km/h, a on 160.8 km/h?!!
WTF!??

avatar
Guest
Senninho

Ma jeli šta nije ukočio a šta je Vettel išao uljevo?

avatar
Član
Holden

Poslusaj jednom komentatore i analitičare kad nešto kažu koji potpuno okrivljuju Vettela za sudar, Maxa su stavili u sendvič i on tu nije ništa mogao, uostalom to će ti i FIA reći kad kazne Vettela za ovo što je napravio u to budi siguran, a ako ćeš i onda srati po Maxu jednostavno si prezatucan u mržnji da bi realno pogledao situaciju.

avatar
Član
mika-kimi

Ne znam koja kazna bi bila odgovarajuca, pa koji put mu je ovo. Mozda zabrana nastupanja do kraja sezone, a za dalje razmotrit. Jedno ue vozit na noz, a drugo je zabijat se u druge. Ovim potezom je mozda izbio vettelu prvenstvo iz ruku, a ferrariju mjesta na postolju 😲😲😲

avatar
Član
Holden

Vettel ni nije imao prvenstvo u rukama, čak i da je ovdje pobjedio ,a Hamilton uzeo 5. mjesto on ipak ima zadnjih 6 trka od kojih svih 6 odgovoaraju mercedesu i Hamilton će ih pomesti jer vozi fenomenalno.

avatar
Član
mika-kimi

E da nije bilo sudara na startu naslusali bi se hamiltonovog kukanja preko team radija, ne valja ovo, ne valja ono, makni ovog, pusti mene naprijed, ma makni sve da ja pobjedim…lol

avatar
Guest
Senninho

Zato sad slušamo tvoje!

avatar
Član
MarijoTomas

Bravo za Hamiltona prava sreća.. Max budalo svaku utrku mora upropastit ferrariju, trebalo bi ga izbacit iz F1 niko mu nije kriv što je Vettel puno boji od njega i zato mu želi svaku utrku upropastit seronja jedan.

avatar
Član
Holden

Nemoj pričati gluposti, Max nije ništa kriv što ti i svi komentatori i analitičari cijelu trku govore, Vettel je izazvao sudar i iako se moze opravdavati da nije vidio Kimija od kiše svejedno je glavni krivac za svoju nesreću, Maxa ne dirajte jer dečko nije ništa kriv i cijelu sezonu ga seravci kao Vettel sjebavaju. I čestitaj Hamiltonu na pobjedi jer je ipak ostavio Ricciarda 3 puta u duplo lošijem bolidu na ovoj stazi.

avatar
Član
MarijoTomas

Kriv je sigurno, ali je i kimi na jedan način ali sve je to izazvao Max i prijašnje utrke je upropastiva Vettelu, Kimiju i Danielu. I što je reka Halmiton jučera, da je max izad Vettela i da može biti svega tun, a i pogodio je jer Max ima mržnju prema Vettelu i trebalo bi ga izbacit i F1

avatar
Član
MonsterEnegry

O majko Isusova.. Šta ko se mrzi u F1 da ga se izbaci.. SVAŠTAA

avatar
Član
Holden

Vidjet ćemo koga će FIA kaznit sutra pa ćete onda tek kmečat, slijepi ste i umišljate neku mržnju, Max je znao da ima brzi bolid na ovoj trci i naravno da ce startati agilno i napasti prvo mjesto a to što su ga Ferrariji squeezali ide njima na dušu i u intervju je dobro rekao da mu je drago da su i oni najebali jer su to i zaslužili. Još jedno prvenstvo ste izgubili i neka ste dok god taj prgavi i umišljeni balavac vozi za vas i ima status 1. vozača.

avatar
Član
MarijoTomas

Oli ne vidite dobro pogledaj te sve utrke koje je Max upropasti Vettelu, Kimiju i Danielu oli se ne vidi da taj dečko samo na to ide

avatar
Guest
Senninho

Svi su složni da je Vettel nepotrebno zatvarao ulijevo i pri tome Maxa dovesti u situaciju da se dodirne s Kimiom samo ti i takvi vidiš nešto drugo kao i u Baku i još pričaš o nekoj mržnji, ajde pojedi Snickers!

avatar
Član
mika-kimi

Sorry, a koje si to strucnjake i analiticare slusao, pa to nebi rekao ni c. horner
Čovjek ide frizeru, a ćelav, tako i ti branis maxa, a čovjek kriv

avatar
Član
Holden

Vidjet ćemo šta će Fia reći pa ćeš mi se onda ispričavat ili ćeš opet onu dobru staru vašu da je Fia naklona Mercedesu opalit,bilo kako bilo Mercedes je opet prvak, a vi im ga Ferrari im ga i ove sezone opet može popušit.

avatar
Guest
Senninho

Eto triba vas par stručnjaka s portala slušati!