Izjave prve trojice nakon kvalifikacija u Singapuru

Sebastian Vettel bio je prilično oduševljen pole positionom na VN Singapura. Nakon što je Ferrari imao težak dan u petak te malo bolji zadnji trening pred kvalifikacije, u kvalifikacijama je Vettel pokazao svu brzinu Ferrarija i ipak pokazao da je još uvijek u utrci za naslov svjetskog prvaka.

”Ne znam od kuda je došla ova brzina. I jutros sam se mučio s bolidom te sam nakon ovakvog rezultata prezadovoljan.”

”Jako volim ovu stazu. Bolid se poboljšavao iz kruga u krug te je na kraju bio odličan.”

”Moram se malo smiriti. Znao sam da ima brzine u bolidu samo smo je morali izvući, i uspjeli smo,” prokomentirao je Vettel.

Po prvi puta ove sezone Max Verstappen će startati iz prvoga reda. Bio je zadovoljan, ali ipak donekle tužan što nije uspio doći do svog prvog pole positiona.

”Čini se obećavajuće. Šteta što nismo uspjeli doći do prvog mjesta. Zadnji krug nije bio odličan, moglo je biti i bolje.”

”Tijekom utrke će biti teško preteći Vettela, tako da ću morati vidjeti što se da napraviti u prvom krugu,” izjavio je Verstappen.

Daniel Ricciardo je bio poprilično uvjeren nakon kvalifikacija kako on može biti taj koji će biti na najvišoj stepenici pobjedničkog postolja sutra nakon utrke.

”Malo sam zavidan, prihvatit ću ovo kao jedan mali poraz. Ali sam svejedno uvjeren kako sutra možemo doći do pobjede jer imamo dobar bolid.”

”Sebastian se nekako podignuo na razinu više u kvalifikacijama, ali jedva čekam sutrašnju utrku da vidim što možemo napraviti,” zaključio je Ricciardo.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
madgalico

Zasto se nemoze pustiti komentar na GP1 prvenstvo?!

Related Posts