Rosberg podržao Wehrleina za mjesto u Mercedesu

Novi svjetski prvak Nico Rosberg podržao je sunarodnjaka Pascala Wehrleina kao svoju zamjenu u Mercedesu za 2017. godinu.

Rosberg je prije tjedan iznenadio sportsku javnost svojom odlukom o povlačenju iz Formule 1 i od tada traju nagađanja tko bi ga mogao zamijeniti u najboljoj momčadi. Glavni kandidat je upravo Mercedesov junior i Manorov vozač, Pascal Wehrlein.

“Pascal je velika nada za Njemačku u budućnosti. Naravno da on mora biti na užem popisu kandidata,” rekao je Rosberg koji je negirao da će davati preporuke Mercedesu.

“Nisam najbolji da to procjenjujem,” dodao je.

Svijet Formule 1 ‘gori’ od prošlog petka i Rosbergove odluke. Svi se pitaju tko će biti novi vozač Mercedesa. Iako su ga novinari probali pritisnuti s pitanjem da li zna tko bi to trebao biti, Rosberg je ostao hladan.

“Nadam se da će to biti dobar vozač koji se može dobro boriti s Lewisom Hamiltonom.”

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
SHAGRATH

sad pored crnje samo fali ovaj cigo u mercedesu

r.u.m.

Mlad je ima vremena za njega dajte nam Alonsa,za nas starije fanove da se još jednu sezonu bar bori za naslov pa neka ode časno u penziju a ne sa 11 mjesta u onom Mclarenu.

RINDT JOCHEN 1970

Meni je jako zao sta je Hulkenberg potpisao za Renoault, jer da nije vjerujem da bi bio u krugu kandidata… Mislim da bi predstavljao veliku opasnost Hamiltonu… A ovako zelim mu srecu u Renoaultu nadam se da ce dobit konkurentan bolid za borbu na postolja i mozda i koju pobjedu…..

Schumi1

Bio je on izgleda najozbiljniji kandidat. Nakon Rosbergove objave povlačenja, Wolf je prvo kontaktirao Renault u vezi Hulkovog ugovora. Ali su ga ovi odbili.

Dani

Dva tamnoputa vozača u mercedesu. Pa kako će to podnijeti naši kolege rasisti?

enesp30

i to u Mercedesovim srebrnim strelama.Ponos nacije

McKruno

Brko se okrece u grobu, negdje u Argentini.

luke flywalker

koje su to naše kolege rasisti, reci nam javno da svi znaju.

FerrariHR

Misliš da će ti odgovorit? I ja bi volio znat.

Related Posts