Mick Schumacher ne želi žuriti sa vozačkom karijerom

Mick Schumacher kaže da ne želi previše žuriti sa svojom karijerom jer mu je cilj prvo postati kompletan vozač.

Sin sedmerostrukog svjetskog prvaka, Michaela Schumachera, je nakon uspješne karijere u kartingu prešao u Formulu 4 i vozio za momčad Van Amersfoort Racing sa kojom je ostvario deseto mjesto u ukupnom poretku. Kasnije se pridružio Prema Powerteam momčadi u njemačkoj i talijanskoj Formuli 4 sa kojom se pozicionirao na drugo mjesto u ukupnom poretku u oba prvenstva.

Iako brzo napreduje u pravom smjeru, Schumacher ne želi žuriti sa karijerom.

“Zasada, moj cilj je postati dobar i potpun vozač. To znači da ću ići korak po korak, radeći na sebi i uvijek davati sve od sebe. Uvjeren sam da je to jedini način da postignem svoj cilj i uvjeren sam da ću ga postići. Neću žuriti niti se zadovoljiti brzim rezultatima, umjesto toga ću konstantno raditi na sebi,” rekao je Schumacher.

“Utrkivanje je jako složen sport, zbog toga je težak ali u isto vrijeme i fascinantan. Ne mogu se zamisliti nigdje drugdje nego na stazi. Uvijek pokušavam odvoziti najbolje što mogu i pokušavam napredovati. Imam volju naporno raditi jer znam da ću tako ostvariti svoje snove,” dodao je Schumacher.

Schumacher zaostaje iza australskog vozača Joeyja Mawsona 52 bodova u ukupnom poretku u njemačkoj Formuli 4 i 15 bodova iza argentinskog vozača Marcosa Sieberta u talijanskoj Formuli 4.

Nakon završetka prvenstva, priključio se testnom programu na Nurburgringu za Formulu 3 sa Prema Powerteam momčadi.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
hrcfaca

Uffff šta bi dao da gledam nasljednika velikog Scumachera u akciji na stazi u Formuli 1.

Desmosedici

Šta sam vam ja ovdje na forumu rekao kad je Max dolazio u F1? ..,Pa rekao sam vam da vozač te dobi može motorički biti spreman za F1, možda i bolji u tom od starijih kolega, ali da je još nezreo kao osoba. Max vam je pravi primjer za to.

FerrariHR

Ako postigne trećinu očevih uspjeha ući će u povijest,želim mu sriću i da ga otac prati u boksevima na svakoj utrci. Drži se Michael,imaš veliki razlog☺

schumy

Mislim da “jabuka ne pada daleko od stabla”!

RINDT JOCHEN 1970

Ako dragi Bog da opet cemo za 2-3 godine slusat Martin Brundla kako govori SCHUMACHER WINS!!!!!

SHAGRATH

bolje malo kasnije ući u F1 kad postane zreliji nego kao max ispast budala

fap

to je tacno sto ti kazes ali samo sto Maxu pustaju da druge i iskusnije vozace pravi budalama na zalost

Related Posts