Alonso zadovoljan rezultatom u Monaku

McLarenov vozač, Fernando Alonso, zadovoljan je nakon utrke za VN Monaka u kojoj je uspio doći do petog mjesta i važnih bodova za svoju momčad.

To je najbolji rezultat Fernanda Alonsa još od VN Mađarske prošle godine kada je također završio peti. Danas je dvostruki svjetski prvak uspio iza sebe zadržati Nicu Hulkenberga i vodećeg u prvenstvu, Nicu Rosberga.

Međutim, iako je zadovoljan petim mjestom, Španjolac kao problem označava nedostatak tempa te se nada kako će se to u budućnosti popraviti.

“Osjećaj je dobar, zadovoljavajuće je kada završite tako tešku utrku. Ali najbolja stvar je peto mjesto. Nije važno da li ste zadovoljni utrkom ili ne ako nemate rezultat,” rekao je Alonso i nastavio.

“Ne možemo izvući puno zaključaka. Staza je previše unikatna, previše drugačija. Ovo nam je najbolji rezultat do sada u sezoni. Razina kompetitivnosti nije bila najbolja. Mučili smo se zbog brzine cijeli vikend pa imamo još puno stvari koje treba poboljšati.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sunmejker

Ovo će njemu i njegovom kolegi sigurno biti najbolja utrka sezone, što je žalosno za takva dva vozača, al’ šta je tu je, čestitke im za današnju borbu i bodove.

Dani

Ima još i Mađarska.

Hurin

Možda i Baku.

Diaz

I Dedu.

Related Posts