Wolff: Prerano je govoriti o favoritima

Toto Wolff odbacio je sve nagovještaje kako je Nico Rosberg favorit za naslov svjetskog prvaka te dodaje kako još puno toga dolazi u sezoni.

Prednost Rosberga narasla je na 36 bodova nakon nedjeljne utrke za VN Kine u kojoj je Nijemac osigurao svoju treću pobjedu u tri utrke sezone. S druge strane, Lewis Hamilton je startao za začelja grida te je upao u kaos prvog kruga. Na kraju je završio sedmi.

Međutim, usprkos sjajnoj formi Rosberga i problemima Hamiltona, Mercedesov šef Toto Wolff kaže kako je prerano reći da je Nico Rosberg favorit za naslov prvaka.

“Tek su tri od 21. Statistički, još se puno toga treba tek treba dogoditi i ne možete pričati o ikakvim favoritima. U ovom dijelu sezone sve je oko skupljanja bodova bez gledanja na naslov.”

“Lewis ima puno razloga da bude uzrujan zbog rezultata. Ne bi bio trostruki svjetski prvak da ga to ne uzrujava, ali ne sumnjam da se on neće brzo oporaviti. Razmak je nešto veći, ali rani su dani. On je mentalno vrlo jak pa mislim da će na kraju sve to biti jako blizu,” rekao je Wolff.

9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
FerrariHR

Jel mi možda na ovom članku obrisan komentar? Odgovorio sam poduže na komentar F12013 i nema komentara??

Vedran Kristić

Držite se teme, a ne prepiranja.

FerrariHR

Neznam više na koji način mogu nešto napisat a da se neki kreteni ne prikače na moj komentar. Oni koje sam otkanta stalno bodu i sam možeš vidit,nastojim ne odgovarat al neugodni su. I sinoć je pobrisano,ok,al šta sam danas reka? Nisan ni vidio jel neko odgovorio jer sam na poslu,al mogu pretpostavit šta se odigralo. Sve manje iman volje za komentiranje,jer to postaje nešto šta nevolim. Nisan ni ja svetac,al drugi kenjaju više po meni nego ja po njima. Pozdrav i isprika.

Vedran Kristić

Bilo je odgovora i oni su također izbrisani.

F12013

Vedrane, nek si obrisao ono od sinoć, tome nije mjesto na portalu…Ali ne bih volio da portal postane kao da je u S. Koreji…Prepirke ne škode, ali samo bez vrijeđanja na osobnoj razini…

Nitro

Svi mi mozemo govoriti rano je jos ima puno do kraja, ali cinjenica je da rosberg ima 3od3 , a hamilton vec zaostaje poprilican broj bodova te je on taj koji mora hvatati ros i riskirati vise nego inace. nadoknaditi ovoliki bodovni zaostatak nije jednistavno a svi mi dobro znamo da ham nije dobar kad je pod pritiskom

Sheldon cooper

slazem se da je prerano govoriti o naslovu, ali sa druge strane ne bi skodila koja pohvalna rec za rosberga, jer je trenutno on taj koji radi odlican posao za mercedes, i ne sumnjam da ce hamilton u nastavku prvenstva uzvratiti, ali stav mercedesa po pitanju vozaca, i timskih naredbi je u najmanju ruku odvratan, kao ravnopravni su a svima je jasno ko bi trebao pobediti….

FerrariHR

Prerano je,normalno. Nebi dava komentar al povuklo me ovo o mentalnoj jačini Hamiltona. Ja je baš nevidim,pogotovo otkad ga Nico dobija na svim poljima.

F12013

Je, još je rano, ali da je Hamilton ovako započeo sezonu kao Nico već bi pola portala govorilo da je Nico sranje i da je sezona gotova…Osjećam da Nico ovaj put ima Hamiltona u šaci, na stazi i u glavi…😃

Related Posts