Vettel nije zabrinut nakon isprekidanog prvog dana

Sebastian Vettel je prvoga dana VN Australije odlučio ne pritiskati i kaže kako ne misli da će mu manjak vožnje po mokroj stazi smetati.

Lošije vrijeme ometalo je prvi i drugi slobodni trening u Melbourneu. Nijemac tako nije uspio postaviti vrijeme na prvom treningu iako je odvozio osam krugova, dok je na drugom treningu odvozio sedam krugova s najbržim vremenom 1:40.761.

Vremenska prognoza za iduće dane pokazuje poboljšanje iako se očekuje kiša u subotu. Međutim, Ferrarijev pilot kaže kako zbog manjka vožnje nije u zaostatku za Lewisom Hamiltonom koji je bio najbrži na oba treninga.

“Pokušavao sam, ali svaki put kada bi izašao počelo bi kišiti. Mislim da je bilo puno vozača koji su se mučili u ovim uvjetima. Ponekad je tako. Trebalo je kišiti cijeli dan. Na kraju nije. Kišilo je u razmacima što je bilo dovoljno da smoči dijelove staze. Nismo mogli puno naučiti danas. Nije idealno, ali što možemo. Svima je isto. Dobro je što smo ugrabili koji krug barem da osjetimo bolid,” rekao je Vettel.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
F12013

Tek će FP3 otkriti tko što ima u rukavu. Osjeti se neka skrivena pouzdanost kod Vettla….Ovaj dan je bio loš, nadam se da će sutrašnji biti čista suprotnost, jer kvalifikacije bi mogle napraviti priličnu zbrku. Idemo Seb!!!!

F1 fan

Ajde Sebastian, daj nam malo veselja sutra!!!!!

Related Posts