Massa: Manjak dijelova je ograničio vožnje

Felipe Massa je otkrio kako je manjak rezervnih dijelova razlog zašto je Williams većinu drugog slobodnog treninga proveo u garaži.

Kiša u Albert Parku onemogućila je mnogim momčadima vožnju po stazi, ali neke momčadi su ipak uspjele postaviti vrijeme. Ali ne i Williams.

Brazilac i Valtteri Bottas su na prvom treningu uspjeli odraditi po šest krugova, ali na drugom treningu su odradili tek po dva kruga bez postavljenog vremena.

“Malo smo kratki s dijelovima, zato nismo vozili. Vidjeli smo da ni drugi ne voze pa su možda imali slične probleme,” rekao je Massa za Autosport.

Massa smatra kako je njihova odluka bila opravdana nakon što je Nico Rosberg izgubio kontrolu i oštetio prednje krilo svog Mercedesa.

“Zato smo odlučili ostati u garaži. Ako razbijemo neki dio, bilo bi nam teško jer nemamo dijelove za bolid s kojima možemo izvući najbolje iz vikenda,” objasnio je Massa.

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
RapptorTeam-BiH-F1

Ovako…svaka cast svim F1 bolidima. Al a sam pjan ko ..zemlja-zrak…i cekam kvale u 7. Ko ima sta protiv, nek izadje na livadu, da to rijesimo kao zene!! :-)..zaboli me za tokenima, ONOM PED..U bERNIJU I GUMAMA JAL ZUTIM JAL CRVENIM! Sorry na caps locl.Ja cekam kvale..Bote dje je taj Melburn, kad ce vise slika da se pojavi? Dok to dodje, dok sta, ja jos jednu litru Zdrijepca cu ozdriblat.Uh gore kobaje! Aj vidimo se..

iceman258

nema dijelova!!! šta su oni na godišnjem?

Boomerang

Da su samo znali za ovaj link: https://www.tokic.hr/

pila

znaci nadogradnja vec sljedecu trku

matkoteo

Cega? Krovnih prozora?

Related Posts