Marko upozorava: Budite dobri ili ispadate

S četiri odlična vozača na kontu i s još njih koji dolaze iz programa mladih vozača, Helmut Marko upozorava Red Bullove vozače kako moraju pokazati dobre performanse ili će u protivnom ispasti iz momčadi.

Prošle sezone Daniil Kvjat je došao u Red Bull iz Toro Rossa, ali na početku sezone nije uspio donijeti prave rezultate. To je dovelo do glasina kako se njegovo mjesto u momčadi ljulja, ali kako je sezona odmicala i mladi Rus je postajao sve bolji te je na kraju završio ispred momčadskog kolege Daniela Ricciarda u poretku vozača.

Međutim, ove godine oba su vozača upozorena kako moraju biti odlični ili bi mogli izgubiti mjesto od nekih mlađih vozača.

“Mi u biti imamo dugoročne ugovore u Red Bullovom programu za mlade vozače, a on je baziran na vozačkim performansama. Nema izbacivanja, ali jasno je. Onaj koji je loš, ispada,” kaže Marko.

Marko se osvrnuo i na Maxa Verstappena koji je prošle godine debitirao u Formuli 1 te je u dva navrata bio mjesto ispod postolja. Međutim, Marko kaže kako njegova budućnost u Red Bullu opet ovisi o njegovim performansama.

“Vidjet ćemo što može pokazati. Druga sezona je ponekad teža od prve,” dodao je Marko.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ferrariforever

..”nema izbacivanja, ali jasno je, tko je los ispada.”
Neznam kako komentirati ovu kontradiktornu recenicu. Ipak, ako je ovaj clanak ilustracija odnosa u ekipi onda je jasno kakvim su peitiscima izlozeni vozaci.

jackson

Stara ofucana fukara,def.naj antipaticniji lik.

Boomerang

Lijepo se izražavaš, svaka čast! Više je on zaboravio nego što ćeš ti ikad naučit.

jackson

Ja samo znam da mu je momcad izgorila,za to ne triba bog zna sta znanja.

Related Posts