Rosberg: Ferrari je velika prijetnja

Mercedesov vozač, Nico Rosberg, očekuje da će Ferrari predstavljati veliku prijetnju iako je Mercedes dominirao protekle dvije sezone nove ere Formule 1.

Momčad iz Brackleyja je shvatila da se Ferrari približava i kao rezultat toga su cijelu zimu proveli u ozbiljnim pripremama za novu sezonu.

“Protivnike shvaćamo jako ozbiljno, posebno Ferrari. Oni će zasigurno biti velika prijetnja i mi moramo i dalje pritiskati.  Tko zna gdje ćemo biti u prvoj utrci,” rekao je Rosberg za Sky Sports.

Rivalstvo između Rosberga i Hamiltona sve više raste otkad su počeli voziti skupa. No, Rosberg tvrdi kako to nije ometalo momčadske ciljeve tijekom predsezone te je svaka odluka bila u interesu Mercedesa.

“Mislim da ću još puno godina biti ovdje u Mercedesu. Osjećam se ugodno ovdje i uživam biti dio ove momčadi. Toliko toga smo ostvarili i još puno toga možemo ostvariti u budućnosti. Svaka godina je veliki izazov i svaka godina je velika godina. Sada postoji dobra prilika i veselim joj se. Veselim se borbi protiv Lewisa koji je vozio na strašno visokoj razini. To je vrsta borbe u kojoj uživam. Zato se bavim ovim sportom i zato se natječem. To će biti odlično. Vidjet ćemo kako će sve to ići, ali mi radimo zajedno,” dodao je Nijemac.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
458Italia

“Veselim se borbi protiv Lewisa koji je vozio na strašno visokoj razini. ” Najgore je što on stvarno vjeruje u to što je reko, a mogao bi mu zapravo bit ozbiljna konkurencija kad bi ga manje poštovao… Valjda je Ferrari konačno složio nešto pa da više ne gledamo onaj izmišljeni dvoboj princeza

FerrariHR

Dobro si reka,slažem se sto posto sa tobom,dvoboj princeza,čak si me i nasmija👍

Ferrariforever

.kolko je meni poznato, i prošle godine je Rosbergu Ferrari (Vettel) bio velika prijetnja.

PavleF1

“To je vrsta borbe u kojoj uživam. Zato se bavim ovim sportom i zato se natječem” Reče Barbie i ljutito baci kapu na Hamiltona 🙂

Related Posts