Berger vjeruje da Rosberg može pobijediti Hamiltona

Nico Rosberg je već treću sezonu zaredom lošiji od svog momčadskog kolege Lewisa Hamiltona, a zadnja dva prvenstva je završio kao viceprvak. Međutim, Nijemac je krajem prošle godine pokazao sjajnu formu i nagovijestio veliku borbu za naslov u nadolazećoj sezoni. Iako je u kvalifikacijama dokazao da ima brzinu, Rosbergu je u utrkama nedostajalo napadačkog garda, a bivši F1 vozač Gerhard Berger smatra da bi ove godine mogli gledati puno žešće rivalstvo.

”Još uvijek vjerujem da je Rosberg nevjerojatno dobar”, kazao je Austrijanac. ”Njegova je nesreća što mu je momčadski kolega Lewis Hamilton. Prije njega je imao sve pod kontrolom, a čak je i Michaelu Schumacheru zadavao glavobolje.”

”S drugim momčadskim kolegom, Rosberg bi vjerojatno osvojio zadnja dva prvenstva.”

Austrijanac tvrdi da Nico može igrati na kartu Hamiltonovih često nervoznih vožnji, te da na taj način može pobijediti Britanca u novoj sezoni.

”Mislim da Hamilton hoda na vrlo tankoj liniji, čini se da je uvijek blizu toga da izgubi živce. Ako Rosberg bude imao dobar prvi dio sezone, onda će Hamilton imati puno više problema s njegovim uspjehom”, zaključuje Berger.

19 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Groff

I ja sam vjerovao da bi se uvalio Lindi Evagelisti pa niš od toga.

FO108F

Ja ne vjerujem!

r.u.m.

Hamilton pobjeđuje kad treba!
.Rosberg je nažalost tetkica pa jebote kako ga je pustio da ga izgura u Austinu,Japanu, on je jednostavno pickica od Spa 2014 kada mu je malo počela publika zviždat i nastao pritisak jednostavno popustio.siguran sam da Vetela ili Alonsa nebi tek tako izgurao u prvom zavoju 3 utrke za redom ili bi nekome bilo slomljeno krilo ili probušena guma s ovakvim stavom od njega nikad prvaka.

otto

Može ga pobjediti,što je dokazao u zadnjim trkama minulog prvenstva,kad je poredak bio posložen.Sad si postavljam pitanje-Dali je to Rosberg naglo naučio voziti ili je posrijedi nešto sasvim drugo?-Po svemu viđenom,bit će da je ovo-nešto sasvim drugo-.

Dani

Ipak je ono drugo. Hamilton nije vozio na 100% mogućnosti.

FerrariHR

Znači ovako…Rosberg nije naglo naučio vozit pa je razlog nešto drugo,a Hamilton naglo počeo lošije vozit sa manje od 100%,šta je razlog ako nije Rosberg? Razlog lošeg Rosberga je u njemu samom,a razlog lošeg Hamiltona je u nečem drugom,umrit ću od smija..

Dani

Treba samo čitati sa razumijevanjem, a ne sprdati se sa mišljenjem drugačijim od svojeg. Razlozi lošeg Rosberga su u Hamiltonu, kao i razlozi dobrog Rosberga. Kada nije radio greške, a one su bile jako rijetke ove godine, Rosberg mu nije mogao ništa. 2014. je bio ipak bliži fajt. Kako stvarno stoje ćemo vidjeti za dva mjeseca.

FerrariHR

Ne,ne,triba samo pisat sa razumjevanjem,i bit objektivniji,a ne svetu kravu Hamiltona dizat u nebesa a sa kolegom mu se sprdat. Toliko.

modesto

da na playstationu.nadam se da to umjetno rivalstvo više nećemo gledati kao u ove zadne 2 sterilne sezone.

Desmosedici

Mislim da su obojica odlični vozači i da nema neke razlike u vozačkoj vještini. Međutim u međusobnim duelima Hamilton je agresivniji a Rosberg je taj koji popušta. Ne znam koliko na to utječe momčad a koliko psiha tj. kontrola stresa.

joshuazg04

Teško…….. On jednostavno gubi svaki dvoboj u utrci……. gotovo nemoguće….

kobayashiF1

Ne može njemu Rosberg ništa…

ciki-f1

Neka ga šefovi puste “s lanca” pa da vidimo.

Marlon Brando

Ciki jesi tako razmišljao o Rosbergu od 2006. do 2014.?

On je odjednom postao vozačina koju treba pustiti sa lanca?! Zar STVARNO misliš da je Rosberg toliko premoćan ili jednostavno ne voliš Hamiltona pa ti je lakše reći da Hamiltonu momčad pomaže?

ciki-f1

Naravno da sam tako razmišljao, a zašto ne bi???
Nije on ODJEDNOM postao vozačina, samo je po prvi puta dobio priliku (bolid) da to pokaže. Nisam rekao da je premočan za Ham. ali definitivno nije razlika koja se stvara na ne sportski način. Ham ne volim, ali to ne znači da ga ne cijenim, ali u realnim granicama. Ne klanjam mu se i ljubim cipele kao neki.

Dani

Ne ciki imaš pravo. Ti ljubiš cipele drugim vozačima.

ciki-f1

Ja navijam za druge, ne ljubim ničije cipele, ali Ham navijači su posebna vrsta, oči bi drugima iskopali ako ružno pogleda tog boga brzine. Mislim, ne znam što se ti dani javljaš, ti si u predstavljanju na drugom forumu priznao da si ne objektivan kad je tvoj fan u pitanju, tako da s tobom nema smisla raspravljati.

Dani

Dargo mi je da me pratiš. Kao što si i sam priznao, ja se ne skrivam iza “objektivnosti” kao ti. Uostalom etiketiranje nas koji navijamo za Hamiltona posebnom vrstom si samo pokazao koliki si hejter. Ma vidi se to i po tvojim stalnim komentarima na hamiltonovim člancima.

ciki-f1

Je je, pratim te, kao telenovele.
Pa ni ja se ne skrivam iza objektivnosti, ja jesam objektivan.
Ham ne volim isključivo zbog takvih njegovih navijača kao ti, kažeš jednu kritiku na njegov račun i “otkinu ti glavu”, daj se spustite na zemlju.
A ovo je sad i Hamiltonov članak!? Zanimljivo.
A i ja budala se sa svakim upuštam u rasprave.

Related Posts