Vettel: Ono što radimo u Maranellu izgleda obećavajuće

Ferrari je jedina momčad koja je ove sezone u par navrata ozbiljno zaprijetila Mercedesu, a Sebastian Vettel je zabilježio tri pobjede te je sezonu završio kao trećeplasirani u poretku vozača. I dok iz Red Bulla vjeruju kako njemačka ekipa ima preveliku prednost za 2016., Scuderijin vozač ipak vjeruje da se slika može promijeniti jer ono što pripremaju u Ferrariju izgleda obećavajuće.

“Mislim da je na kraju stvar vrlo jednostavna: napravili smo velike stvari ove godine, približili smo se Mercedesu, ali ne dovoljno blizu da možemo reći kako su nam na dohvat ruke. I dalje nismo favoriti i naš cilj je to promijeniti, trebamo poboljšati bolid i pogonsku jedinicu jer smo i dalje slabiji na oba područja.”

“Razlog još jedne odlične godine za Mercedes nije samo pogonska jedinica ili samo bolid, to je kombinacija stvari. Imaju odličan bolid i značajno su ga poboljšali u odnosu na prošlu godinu. Očekujemo da će nastaviti s tim, pa svatko tko ih želi izazvati i pobijediti mora napraviti bolji posao.”

“To je naš cilj, pojaviti se sa snažnijim bolidom i pogonskom jedinicom. Snažnija pogonska jedinica nije samo više snage, tu postoje i druge stvari. Ne znam što se događa iza zatvorenih vrata drugih ljudi, ali znam što se događa u Maranellu i to izgleda vrlo obećavajuće. Međutim, bolid moramo donijeti na stazu da vidimo gdje smo”, rekao je Nijemac.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
alonso5

Mislim da Ferrari mora napravit vrhunsku sasiju da bi dobili nista vise.Njihov najveci problem je sasija i ako to obave na najbolji moguci nacin mogo bi Vettel vise od 3 puta pobijedit.Naravno kad bih se kladio tipovo bi na Mecku ALI….

AlonsoForever

Kao što sam i ranije rekao,njega sam zgotivio stvarno od kako je prešao u Ferrari i on sigurno ne priča u prazno…još će više Ferrari napredovati u 2016-oj,siguran sam. Ali ostaje zauvijek misterija Singapur 2015. Ako svi kažu da je najbolja šasija i najbolji motor kod Mercedesa i da je samo PACKET kao bolid čitav važan,kako onda Mercedes imao 1sek deficit u odnosu na Ferrari…tu su 99% skrivali nešto…

Desmosedici

Gume..Set up? Mislim da je to odlučilo.

AlonsoForever

a kako su onda 2014 osvojili i prvi red i pobjedu? a iste gume,isti bolid(samo nos drugačiji i poklopac od motora,kad krilca vidiš,ista su 😉 ),isti dizajneri,isti setap(jer su 99% podataka od prošle godine pokupili i stavili na ovogodišnji setap) 😉 kako to onda?? pa nisu prošle godine džaba vozili 😉

alonso5

Druze prosle godine konkurencija je bila slabija eto zasto je Mecka dobila ali kad se sjetim Mecka je i prosle godine jedva dobila qvale u jednom trenutku je Alonso imao najbolja vremena po sektorima ali je Mecka u zadnjem krugu uzela PP a ove godine im je Ferrari bio jako blizu tako da i ne cudi Sebov PP s obzirom na dogadjanja iz 2014 god u Singapuru.

najboljif1fan

Fucking Forzaa idemo osvojiti.

joshuazg04

Forza Ferrari

Related Posts