Sabine Kehm opovrgava najnovije glasine o Schumacherovom stanju

Nedavno se u njemačkom magazinu Bunte pojavila nepotvrđena informacija o zdravstvenom i tjelesnom stanju Michaela Schumachera. Naime, novinari Buntea tvrde da je Michaelovo stanje puno bolje i da već može pomalo hodati i podizati ruku uz pomoć terapeuta, no da mu je muskulatura tijela i dalje vrlo slaba.

Međutim, vrlo smo brzo dobili službeni demanti od strane Michaelove menadžerice Sabine Kehm koja kaže da je riječ o običnim novinarskim naklapanjima i da se time obitelj Schumacher ponovno bespotrebno uznemiruje.

”Nažalost, nedavni novinski napisi nas ponovno tjeraju da kažemo kako ove tvrdnje nemaju nikakve veze sa stvarnim činjenicama”, kazala je Kehm.

”Ove špekulacije su neodgovorne jer je zaštita Michaelove privatnosti vrlo važna za njegovu obitelj upravo zbog ozbiljnosti njegovog stanja.”

Bunte se nakon ovog demantija ponovno oglasio, te su rekli da stoje iza svih navedenih informacija.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ferrariforever

.do sada, koliko ja znam, gospođa Sabine je opovrgla svaku informaciju o schumijevu zdravlju od kada je nastradao. Iz toga se može zaključiti da Michael zapravo nema zdravstveno stanje jer do sada su razni izvori navodili sva moguča stanja i napredke u zdravlju Michaela. Možda vam se, suprotno situaciji, čini da pokušavam biti duhovit. Ali..vjerujte, niti izdaleka nije tako. U svom nastojanju da stopira svaku informaciju iz Schumijeve kuće, Sabine čini isto tako određenu obmanu. Svima je jasno da nas ne zanimaju sve neugodne situacije što proizlaze iz ove nesreće ali isto tako, poznato je da Schumacher ima miljune obožavatelja,… Read more »

schumy

Schumy, sve ti najbolje želim ti si za mene UVIJEK BIO I OSTAO PRVI, JEDINI I NEDODIRLJIV!!!! Nadam se da će doći i dan kada ću pročitati flash-vijest da si se zaista ustao iz kreveta i prohodao!
Drži se!
Tvoj “vječni fan” – schumy

Sheldon cooper

dve godine od nesrece , informacija o oporavku i stanju je jako malo, sve su vecinom nagadjanja… voleo bih da se oporavi ali mislim da je on trenutno biljaka koju odrzavaju u zivotu, kao i biancija sto su odrzavali, samo je razlika u tome sto sumaherovi raspolazu velikom kolicinom novca pa mogu priustiti tu lekarsku negu….

Luka Tunjić

Iskreno se nadam da je informacija točna.

Bilo kakva informacija o Michaelu je odmah negirana od Sabine, ali mislim kako Schumi grabi dobro naprijed. Bilo bi ga lijepo iduće godine vidjeti na jednoj od utrka. Već dvije godine traje ovaj pakao.

Related Posts