Hamilton: Lauda u početku nije bio moj veliki obožavatelj

Trostruki svjetski prvak Lewis Hamilton vjeruje da Mercedesov neizvršni predsjednik Niki Lauda nije bio njegov obožavatelj kada je Britanac počeo graditi svoju karijeru u Formuli 1. Međutim, upravo je Lauda bio jedan od najzaslužnijih za dovođenje Hamiltona u redove njemačke momčadi krajem 2012.

“Kada sam započeo, Niki nije bio moj najveći obožavatelj, barem koliko ja znam. Nije me poznavao i nismo se zapravo našli i razgovarali. To se promijenilo sredinom 2012., tada smo počeli pričati i tada je naš odnos započeo od nule. Znate koliko je on bio konkurentan i vrijedan kada se utrkivao, a ja mislim da je u meni vidio dosta svojih osobina. Volimo iste stvari i slični smo na raznim poljima pa je naš odnos tada započeo. Od tog trenutka on je bio jedan od mojih najvećih pristalica unutar ove momčadi i organizacije”, rekao je Hamilton.

Krajem ove godine su se pojavili navodi da su se pokvarili odnosi između Laude i šefa momčadi Tota Wolffa, ali te je glasine ubrzo odbacio 44-godišnji Austrijanac. Hamilton dodaje:

“Na kraju morate znati da Niki u određenom trenutku neće imati želju biti dijelom momčadi. Otkad sam ja ovdje, on je imao iznimno velik utjecaj na cijelu grupu. Isto je i s Totom. Ne bi mogli tražiti bolje ljude za ovu ekipu. Zato se nadam da Niki ostaje ovdje još dosta dugo, ali poštujem to da je u ovom poslu bio jako dugo vremena.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
dFixxx3r

a ima disleksiju pa nije cool da hejtam ono što mi je prije izgleda kao samodopadnost.
odsada bez komentara na njegove neprimjerene komentare

otto

Hamilton najprije mora shvatiti da je samo instrument pomoću kojeg Lauda dolazi do svojih ciljeva i pritom je največi obožavatelj samog sebe.Isto važi za Wolffa.

otto

Hamilton najprije mora shvatiti da samo instrument pomoću kojeg Lauda dolazi do svojih ciljeva i pritom je največi obožavatelj samog sebe.Isto važi za Wolffa.

najboljif1fan

Veli u meni je vidio dosta svojih osobina jao šta se opet hvali ne kažem da Hamilton nije dobar,ali ono i ovo doba nije ni za blizu uspoređivati.

Related Posts