Sutil priznaje da je upitna njegova budućnost u Formuli 1

Kako se bliži finale ovogodišnje sezone, tako se proteže i sve više pitanja oko stanovitih vozača i njihovih budućnosti u najvišem razredu motorsporta. Jedan od tih vozača je i Adrian Sutil koji je od ove godine Williamsov rezervni vozač, a ta mu je funkcija dodijeljena na startu sezone kada je Valtteri Bottas zbog zdravstvenih problema morao propustiti Veliku nagradu Australije.

Međutim, čini se da će novi vozač doći u Williams, pa bi Sutilova karijeri u Formuli 1 mogla biti i službeno okončana. I sam Nijemac je kazao da nema puno opcija koje bi ga i dalje zadržale u Formuli 1.

”Ništa još nije odlučeno. Još su uvijek neke stvari malo otvorene, no trenutno nemam što objaviti”, kazao je 32-godišnjak.

Jedino slobodno mjesto za iduću godinu je ono u Manoru, no britanska momčad traži 10 milijuna dolara, a to je nešto što rijetki vozači mogu priskrbiti. No, Sutil kaže da su i male šanse ipak – šanse, pogotovo u prevrtljivom svijetu Formule 1.

”U Formuli 1 se puno toga može dogoditi u kratkom vremenu, pa uvijek morate biti barem malo otvoreni za nove šanse”, zaključuje Nijemac.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
F1 fan

Svakako si zaslužio mjesto vise od maldonada

Related Posts