Sainz: Sljedeće godine ćemo imati više snage s Ferrarijevim motorom

Nakon potvrde Christiana Hornera o osiguranim pogonskim jedinicama za sljedeću sezonu, čini se da je i njihova juniorska momčad napravila istu stvar. No, dok se vjeruje da će austrijsku momčad sljedeće godine pogoniti Renaultov motor, Carlos Sainz je danas potvrdio ono što se u medijima priča već duže vrijeme, a to je dogovor s talijanskim Ferrarijem za 2016. Bolidi Toro Rossa će iduće godine vjerojatno koristiti ovogodišnju specifikaciju Scuderijine pogonske jedinice, a Sainz smatra da će to biti veliki korak naprijed za njegovu momčad.

“U jednu ruku osjećamo olakšanje što je ovo naša posljednja utrka s Renaultom. Vjerujem da ćemo iduće godine imati više snage s Ferrarijem, a i bolju pouzdanost. Renaultov problem se nalazio u tvornici, jednostavno nisu mogli napraviti nešto što će funkcionirati, ali inženjeri ovdje u paddocku su bili ti koji snose krivnju, a oni zapravo samo pokušavaju maksimizirati ono što imaju.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ClarenceF1

Sta ste sigurni da ce ovogodisnji ferrari biti bolji od 2016 renaulta?

RapptorTeam-BiH-F1

GOVORI VELIKI BRAT: VELIKI BRAT POZIVA TORRO ROSSO NA PODIJUM ISPRED RBR-a!
hehe…bumo videli 🙂

override667

Tebi ce svakako trebati vise pouzdanosti.. Da se posteno suprostavis kolegi u momcadi 🙂 A onda mozda skupa skinete i velikog bracu RB..

zjurina

Lol 🙂
Sad kad Torro Rosso opere Red Bullove !

Related Posts