Perez uživa u najboljoj sezoni svoje karijere

Force Indijin vozač Sergio Perez, ali i njegova momčad, mogu se pohvaliti jako dobrim predstavama u 2015. Meksikanac je ove sezone ponovno stao na pobjedničko postolje nakon VN Bahreina 2014., a uživao je i na svojoj domaćoj utrci, prvoj VN Meksika od 1992. godine. 25-godišnjak se trenutno nalazi na devetom mjestu u poretku vozača, bio je bolji od timskog kolege Nice Hulkenberga pa može biti zadovoljan aktualnom sezonom.

“2015. je prošla jako brzo, ali imam jako puno lijepih uspomena te sam izrazito ponosan na ono što smo postigli. Mislim da je ovo vjerojatno bila moja najbolja sezona u Formuli 1 kada govorimo o rezultatima, a pružila mi je i najveći užitak. Puno smo napredovali kako je godina odmicala te smo imali neke posebne dane, vrhunac je bilo moje postolje u Rusiji i moja domaća utrka u Meksiku.”

Nico Hulkenberg se u vozačkom poretku nalazi jedno mjesto iza svog kolege, ali samo tri boda manje od njega imaju Romain Grosjean i Max Verstappen.

“Posljednja utrka je uvijek važna jer sezonu želite završiti dobro i prenijeti taj momentum na zimske mjesece. Već smo osigurali peto mjesto u prvenstvu, ali želim biti siguran da sezonu završavam među prvih 10 vozača u poretku pa je i dalje sve otvoreno.”

Related Posts