Lotus inzistira na nastupu usprkos zaključavanju garaže

Lotus kaže kako njihovo sudjelovanje na VN Brazila nije upitno iako sigurnosno osoblje blokira pristup garažama na Interlagosu.

Radnicima momčadi nije dopušteno raspakirati teret ili nastaviti s radom na pripremi bolida, a to im ne dopuštaju čuvari koji su postavljeni na prednji i na stražnji dio garaže.

Slike sigurnosnog osoblja su širom rasprostranjene na društvenim mrežama, ali tvrdnje kako je oprema momčadi zaplijenjena nisu točne.

Glasnogovornik momčadi potvrdio je kako se Lotus nosi s određenom situacijom neodređenog komercijalnog karaktera i kako nema razloga pretpostavljati  da momčad neće biti spremna za vožnju u petak.

Lotus se suočio s nekoliko financijskih poteškoća ove sezone, a momčad se bori da bi zadržala glavu iznad vode dok su pregovori s Renaultom oko preuzimanja još u tijeku.

U Mađarskoj, momčad je kasnije dobila gume zbog kašnjenja uplata Pirelliju.

U Belgiji, momčadski kamion je zaplijenjen zbog zakonskog spora s bivšim testnim vozačem, Charlesom Picom, a u Japanu nisu mogli koristiti pogonsku jedinicu zbog neplaćenih računa.

Razgovori s Renaultom su još uvijek u tijeku i momčad se nada kako će dogovor s francuskim proizvođačem biti brzo sklopljen.

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
modesto

najbolje zapalite ih ,koliko jadno od njih. to su sve zakulisne igre renaulta i bernia glupog. to je sve da se spasi red bull,onda bolje da lotus nestane,ma zamisli,2008 sudjelovali su u najvećoj namještaljki 2008 na vn singapura.2009 se posvadio s njima i rekao ne vratili se nikad. rip lotus i eto im renault a vn francuske neće da vrati ,hm razlog je znamo mi to dobro novac. jedva čekam dan kad će ovaj vječni starac otići iz nekoć popularnog sporta.

RINDT JOCHEN 1970

ja bi vrlo rado volio vidit da se Renault vrati u Formulu 1 mislim da bi to bilo jako dobro za sport, nek je sta vise tvornickih momcadi…. jos kad bi svanuo dan pa da se vrati “moj” BMW….. zamislite Formulu 1 Ferrari, Mercedes, Honda, Renault, Bmw….

override667

I RB sa Ferrarijevim motorom od prošle godine 🙂

avalon

… i još alfa romeo , maserati , BRM , cooper climax , brabham , benetton , toyota , bugatti , aston martin , lamborghini , ligier , matra WOWWW !!!! kakav bi to startni grid bija ! 50ak vrhunskih bolida na startu , 15ak proizvođaća motora … svi mladi talenti bi pronašli misto u nekom kokpitu . sezona bi se mogla produžit na bar 10 miseci i bar 30 + trka , a virujem da bi savaku trku gledalo bar 200 – 300 000 ljudi . naravno , izbacit sve staze koje forumašima nisu drage , a umisto njih… Read more »

Related Posts