Alonso odbacuje špekulacije o propuštanju sljedeće sezone

McLarenov šef Ron Dennis je danas u Abu Dhabiju izazvao pravu uzbunu kada je novinarima uoči kvalifikacija rekao da postoji mogućnost da Fernando Alonso propusti sljedeću sezonu ako se na prvim predsezonskim testovima u 2016. ustanovi da McLaren Honda nije napredovala, odnosno da će se njihovi vozači ponovno mučiti pri dnu poretka. Međutim, Španjolac je ostao zbunjen kada je čuo te glasine, koje je odlučio negirati te dodati da će biti na gridu sljedeće godine.

“Bit ću, bit ću. Nisam pričao s Dennisom pa ne vjerujem da je to istina. Uvijek je ista priča. Kada Ron ili drugi vozač nešto kažu, onda se ja moram odazvati i pogađati što su oni htjeli reći. Ne znam što je time mislio reći”, rekao je Alonso.

Isto tako, Alonso ne vjeruje da su Dennisovi komentari namjerno upućeni njemu s ciljem još boljeg odrađivanja posla.

“Ako on želi nekoga izložiti pritisku, siguran sam da to nisam ja, a ako netko je, to mora biti na Hondu kako bi radili dobar posao cijelu zimu. Nadajmo se da ćemo sljedeće godine, kada dođemo na stazu, biti konkurentni. A kada smo konkurentni, onda imamo i malo sreće te imamo gume koje traju više od kruga”, dodao je Španjolac koji je ispao iz Q1 nakon puknuća stražnje lijeve gume.

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
joshuazg04

Nakon zimskih testova slijedi odluka : ostaje ili se povlači…Ali ne samo na godinu dana.

dFixxx3r

daj renault ti se otvara RECITE MU

Related Posts