Haas: Bit ćemo spremni za Formulu 1

Haas F1 Team će se na gridu pojaviti početkom sljedeće godine, a njen osnivač Gene Haas ne sumnja da će momčad biti konkurentna od samog početka. U SAD-u se već natječe u NASCAR-u, a njegova F1 momčad sada usko surađuje s talijanskim Ferrarijem. 62-godišnji Amerikanac je uvjeren da neće ponoviti pogreške HRT-a i Caterhama:

“Imamo momčad u NASCAR-u koja se natječe više od 10 godina te smo bili uspješni. Osvojili smo dva prvenstva. Razumijemo utrkivanje i, za razliku od naših prethodnika, pristupamo mu s drugačijeg stajališta.”

Haas i njegov partner Ferrari pomiču granice kada je riječ o onome što je dozvoljeno po pitanju dijeljenja tehnologije.

“Na stazi smo kako bi se natjecali pa smo gledali najefikasniji put kojim to možemo ostvariti. Neću reći da ćemo se natjecati s Mercedesom i Ferrarijem, ali bit ćemo pripremljeni.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marlboro

Eto Manor sada napokon dobiva nekoga da se mogu utrkivat kad ih ovi ostali preteknu po 2 – 3 kruga LoL.

mika.KA

Sretno im bilo ali previse optimisticno ulaze u f1.
F1 i nascar dva razlicita svijeta.

senna66

očekujem dobre rezultate ove momčadi….dugo se priprema taj ulazak u F1. Ne očekujem neku senzaciju od njih, ali nešto ipak moraju pokazati. Isto tako se nadam da će Manor voziti i sljedeću godinu i napokon napredovati. Što više bolida na gridu to bolje.

vedranF1

Ajde da i to vidimo,dugo pripremaju ulazak,valjda ce bit nesto,borba za recimo 6-8 mjesto u poretku konstruktora mislim da bi bila vise nego dobra za prvu sezonu

Related Posts