Palmer vjeruje da je u igri za mjesto u Lotusu sljedeće godine

GP2 prvak i Lotusov testni i rezervni vozač Jolyon Palmer vjeruje da bi mogao dobiti mjesto u momčadi iz Enstonea sljedeće godine, što je u suprotnosti s riječima koje je nedavno potvrdio zamjenik šefa Federico Gastaldi – on tvrdi da Romain Grosjean i Pastor Maldonado imaju osigurana mjesta za 2016. Međutim, Palmer napominje kako mu je rečeno da mogućnost i dalje postoji:

“Ne želim biti test vozač i sljedeće godine, moj cilj ostaje utrkivanje s Lotusom. Zato sam ovdje. Rečeno mi je da bi mogla postojati mogućnost za trkaće mjesto, tako da moram samo dati sve od sebe i pokazati momčadi zašto bi me trebali uzeti.”

24-godišnji Britanac je do sada pet puta dobio priliku voziti na prvim slobodnim treninzima, ali to nije sve jer je Palmer osigurao još nekoliko nastupa do kraja ove sezone. Svaki puta mu je mjesto ustupio Romain Grosjean, ali Palmer tvrdi da to ne utječe negativno na performanse njegovog kolege.

“Svrha mojih vožnji je odrađivanje posla za momčad. Što se tiče mene, skupljam iskustvo, a to je odlično, ali u ovome što ja radim za sebe nema ništa što čini štetu mojoj momčadi. Ja radim sve ono što Romain od mene traži. Sve ono što testiram na prvim slobodnim treninzima služi razvoju tijekom vikenda.”

Related Posts