Manor Marussia: Imali smo posebnog vozača

John Booth, šef Manor Marussia F1 Teama, u ime momčadi je dao kratku izjavu povodom smrti 25-godišnjeg Julesa Bianchija:

“Riječi ne mogu opisati ogromnu tugu ovog jutra u našoj momčadi. Ostavio je neizbrisiv trag u svim našim životima te će zauvijek biti dio svega što smo postigli i svega čemu ćemo težiti.”

“Jules je bio blistav talent. Bio je predodređen za velike stvari u našem sportu; za uspjeh koji je zaslužio. Osim toga, bio je divno ljudsko biće, ostavio je trajan dojam na bezbroj ljudi diljem svijeta. Prepoznali su, poput nas, da je bio žestoko motiviran trkač, ali u isto vrijeme izuzetno topla, skromna i jako simpatična osoba, koja je osvijetlila našu garažu i naše živote.”

“Neizmjerno smo zahvalni što smo Julesu dali priliku da pokaže svijetu što može učiniti u bolidu Formule 1.”

“Znali smo da smo imali posebnog vozača u našim rukama od prvog puta kada je vozio naš bolid, na predsezonskim testiranjima 2013. Bila nam je čast što je bio naš trkaći vozač, naš timski kolega i naravno, naš prijatelj.”

“Naše misli i molitve su s predivnom obitelji Bianchi, koja je ostala veoma jaka tijekom posljednjih devet mjeseci.”

“Na kraju, želimo zahvaliti svima koji su podržavali Julesa od njegove nesreće u Japanu prošlog listopada. Vaša ljubaznost je bila veliki izvor utjehe za njegovu obitelj i nas, njegovu momčad. Oslanjat ćemo se na vašu stalnu podršku tijekom sljedećih dana i mjeseci kada se budemo utrkivali za Julesa.”

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
serafciger

tragedija 🙁

MJ512

“Racing drivers never die. Their spirits are too strong and they never go away!” – Jackie Stewart

kimi_raikkonen22

Ovo je najtužniji trenutak u f1

http://i.imgur.com/6rRqWms.jpg

Related Posts