Red Bull promijenio motore u svojim bolidima

Red Bull je potvrdio da će Daniel Ricciardo i Daniil Kvjat nastupiti s novim motorima na VN Austrije, a to znači da će obojica biti kažnjeni. Oba vozača su već načela svoj četvrti motor, a na Red Bull Ring su stigli znajući da postoji mogućnost korištenja petog motora. S obzirom na to da se utrka vozi na stazi gdje do izražaja dolazi snaga pogonske jedinice, momčad je nakon sastanka inženjera odlučila promijeniti motore u oba bolida.

To znači da će Ricciardo i Kvjat startati sa začelja, a pozitivno je to što će vjerojatno izbjeći dobivanje kazni na stazama poput Silverstonea i Hungaroringa koje bi trebale odgovarati Red Bullovom RB11.

Austrijska momčad nije jedina koja će biti kažnjena zbog promjene motora. McLaren je danas odlučio promijeniti motor na bolidu Fernanda Alonsa, dok timski kolega Jenson Button još uvijek čega što će momčad odlučiti sutra prije prvih slobodnih treninga.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Luka Tunjić

Za 5 utrka će 15 bolida imati kazne da startaju sa začelja.

ciki-f1

Jbt, mislio sam da su stavili Ferrarijeve motore.
Svaka mala baci naprijed, (onda reče jedan moj prijatelj), samo kopun (udarac, kacot) u jaja natrag. Bit će da je ovaj portal dobio dobar kopun u jaja, kao što sam odmah rekao bačene pare i vrijeme, bolje da ste zadržali stari dizajn, malo ga nadopunili i nadogradili. Rastjerali i ono malo ljudi.

Kush

Haha! baš gledao komentare, i sva 4 članka s desna, dakle najnovija koji se vrte, u svakom je bar netko popihdio i bacio neki sličan komentar, ja nisam kritizirao ovaj put, ali prije dva dana sam ostavio popis pritužbi, iznerviralo me kao i druge, što češ – valjda će sredit to, ali da je trkači vikend a da forum ne radi to je stvarno bedara, članaka stvarno ima, ali to nije to, treba im vjerovat da će bit bolje, samo da to ne dođe prekasno..

Related Posts