Coulthard: Vrijeme je da Ferrari pronađe zamjenu za Raikkonena

David Coulthard, svojevremeno timski kolega Kimiju Raikkonenu u McLarenu, ponovno se oglasio na temu Finčevog (mogućeg) ostanka u Formuli 1. 44-godišnji Britanac smatra da bi se Kimi opet trebao povući iz Formule 1, ali ovoga puta zauvijek. Coulthard je rekao da argumente za to pronalazi u vlastitom primjeru; kada dođete do određene točke u svojoj karijeri, više ne možete parirati mlađim vozačima oko sebe.

“Mislim da je vrijeme za promjenu. Nemam uopće ništa protiv Kimija, ali i ja sam prošao takvo iskustvo: postoji točka u vašoj karijeri kada jednostavno prestanete napredovati. To se dogodilo i meni; nikada nisam bio najbolji vozač, ali definitivno je postojala točka na kraju kada jednostavno gubite korak. Bez obzira radi li se o manjku sreće ili nečemu drugom, on u posljednjih par godina nije zabilježio rezultate koje je znao raditi ranije u svojoj karijeri.”

Na pitanje tko bi bio najbolji kandidat za njegovo mjesto, Coulthard je imenovao Force Indijinog Nicu Hulkenberga i Williamsovog Valtterija Bottasa.

“Postavlja se pitanje predstavlja li Kimi Ferrariju bolju vrijednost za uloženi novac od, recimo, Hulkenberga ili Bottasa? Jednog od ovih mladih dečki koji će biti još i bolji.”

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
najboljif1fan

Svako ima svoje mišljenje,ali pomalo je dosta nekih komentara starijih vozača koji nisu također imali prilike velike i pomalo su ljubomorni.To vozači daje depresiju i gori su pa onda možda zato.

bana

od 2004. pratim kimija i dan dans ga gledam,ali mislim da mu je vrime lipo čuvat svoga sinčića i uzivat u njemu i bogatstvu.
jednostavno to vise nije to i nijedan njegov navijač ne zeli gledat ovakvog prosjecnog kimija ( a ni alonsa sigurno)
iako ce mi bit baš ža sta ga vise necu gledat mislim da je vrime da zaključi ovu sezonu…a bit ce uvjerena samo i koja pobjeda do kraja!!

miha777

off topic.. Hattrick,javi se.. 😀

Kush

Off sit(d)e, ne off topic 😉

hattrick

lakacija redovitog javljanja: F1puls.com
😀

Related Posts