Smedley očekuje dobar vikend u Monaku

Momčad Williamsa je imala solidan vikend u Barceloni gdje su skupili ukupno 20 bodova i pokazali da itekako namjeravaju ući u borbu s Ferrarijem. Valtteri Bottas je odličnom vožnjom i zadržavanjem Kimija Raikkonena došao do četvrtog mjesta, dok je Felipe Massa završio šesti.

Sada dolazi Monako, staza koja svojom specifičnom konfiguracijom mnogima nudi priliku da dobrom vožnjom u kvalifikacijama dođu do zadovoljavajućeg rezultata, a iznimka nije ni Williams. Rob Smedley, Williamsov voditelj odjela za performanse, kaže da je ekipa puna optimizma i da dolaze sa željom da ponove dobar rezultat iz Španjolske.

”Došli smo s Velike nagrade Španjolske u dobroj poziciji i nastavljamo europski dio sezone s puno optimizma”, kazao je Smedley.

”U Barceloni smo bili brzi na dijelovima staze koji sliče Monaku, pa se nadamo pristojnom vikendu. Vrlo je bitno da odvozimo puno krugova na stazi kao što je Monako jer je ritam dosta važan.

”Staza ne odgovara nekim bitnim dijelovima našeg bolida, no na temelju balansa iz Španjolske – vrlo smo optimistični”, zaključuje Britanac.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
prosti

obzirom na dosada viđeno ne bih se čudio da im račune pomrse STR-i koji lete na krilima odličnih kvalifikacija u barceloni, a monaco je gadan za pretjecanja…

kimi car

Ima smisla ova izjava,no,kvalifikacije i start ne smiju uprskati ako misle do trećeg ili četvrtog mjesta 🙂 Naravno,ja se nadam da će ferrari ipak nakon zadnjeg neuspjelog pokušaja da dere guzove mečkama to učiniti u monaku 🙂

raca

i mi

Related Posts