Kehm: Schumacherovo stanje se popravlja

Sabine Kehm, menadžerica 46-godišnjeg Michaela Schumachera, potvrdila je da se stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 popravlja. Od njegove nesreće na skijanju u francuskim Alpama je prošlo 17 mjeseci, a Nijemac od tada nije viđen u javnosti.

“Jako smo sretni što možemo reći da se njegovo stanje i dalje popravlja, pogotovo kada se u obzir uzme ozbiljnost i jačina ozljeda koje je pretrpio”, rekla je Kehm u petak.

Sabine je intervju dala na događaju povodom lansiranja ručnog sata Audemars Piguet u čije je dizajniranje prije skijaške nesreće bio uključen Michael Schumacher.

“Naravno, borba će trajati još dugo za sve one koji su u to uključeni”, dodala je Kehm.

12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ferrariforever

.bit će to fešta nad feštama kad se pojavi u garažama.
Nažalost, vijesti o Julesu nisu tako dobre. Još uvijek stagnira i ne vide se znakovi oporavka. Iz obitelji ne dolaze dobre vijesti..čak razmišljaju o najgorem.
Dečki, držite se.

Kush

Nemam baš puno vremena visit na netu ovih dana, ali vidjeh ovu predivnu vijest sinoć u avalonovom komentaru – najbolja vijest mjeseca!

Kad tad – vidjet ćemo i čuti velemajstora opet, i to će biti popračeniji događaj od proslave prvaka te godine, jer to može potrajati još dugo dok se ne oporavi dovoljno za reći nešto, uopće se pojaviti na TV-u, ali vrijedi čekati njega koliko god treba!

458Italia

Naprijed Schumacher, svi smo s tobom

ivanh

ovu vijest čitam već nekoliko dana po svim hrvatskim portalima…napokon i na “najbržem” portalu.. 😉

ivanh

….glavno da nam je Schumi malo bolje,zar ne?!!… :-)……kad se samo sjetim kako je 2012. odvozio qvalije u Monacu,sa jednom rukom kroz bazene…kralj svih kraljeva…koji vozač je to u stanju izvesti??

serafciger

Prekrasna vijest,samo hrabro dalje Schumi. Još je veliki put pred njim,i njegovom obitelji,ali samo izvuči atome snage iz potpore koju imate sa svih strana,kao i Julesova obitelj te on sam. Držite se momci!!!

Joker

Ne prođe dan, da se ne sjetim njega… drago mi je čuti optimistične vijesti

FerrariHR

Koja lipa vijest,baš mi je drago. Uz tebe sam zavolio F1,jedvo čeka nedilje u 2 popodne,zavolio Ferrari,uživa u majstorijama,gleda obaranje rekorda ovih i onih,jedanput otiša na Hockenhaim,jedvo skupio pare za original DEKRA kapu i majicu,nisan doša sebi tri dana kad si se oprašta u garaži propetog konjića i oša,a sad ti želim sve najbolje i da izdržiš. Tvoja vojska obožavatelja čeka još bolje vijesti ubuduće.. Hvala na nekim trenucima u prošlosti maestro..

Groff

Ovo je odlična vijest!!!!
Drži se Michael, svi smo uz tebe.

MJ512

Ipak je Schumi šampionski karakter, on neće odustati tako lako.
#keepfightingmichael
#ForzaJules

otto

Bogu hvala!Želim mu svako dobro!

Related Posts