Button iznenađen Vettelovim tempom u Ferrariju

McLarenov vozač Jenson Button je iznenađen Vettelovim tempom u 2015., pogotovo ako se u obzir uzme loša forma talijanske ekipe i samog Sebastiana u 2014. Nijemac je u Ferrari došao iz Red Bulla u kojem prošle sezone nije uspio pobijediti, a mnogi su mislili da će ova kombinacija svoje rezultate dati nakon nekoliko mjeseci ili godina.

Nakon šest utrka ove sezone, Vettel je do pobjedničkog postolja došao pet puta, a jednom je stajao i na najvišoj stepenici. Njegova forma je iznenadila 35-godišnjeg Buttona.

“Sebastian je četiri godine radio nevjerojatan posao. Puno je ljudi govorilo da je njegova momčad ta koja radi odlično te da je on morao samo dovršiti posao. Onda ga je Daniel iznenadio – jednostavno je napravio bolji posao od Sebastiana. Puno bolji posao, pobijedio je tri puta, a Sebastian nijednom.”

“Sebastian je napravio pravu stvar kada je promijenio ekipu i došao u Ferrari. Čini se da je napravio jako dobar posao. Vrlo je impresivan podatak da je pobijedio u svom drugom nastupu za Ferrari. U usporedbi s prošlogodišnjim bolidom kojega je vozio Fernando, ovogodišnji je očito vrlo dobar, ali nevjerojatno je kako se stvari promijene za momčadi i vozače. Nisam očekivao da će biti tako brz u Ferrariju.”

5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kush

Jenson je džentlmen i prilično iskren, svaka bi ga majka za sina poželjela! 🙂 Što se tiče te famozne Riccijeve premoći, pa ovako – recimo da nisam posve uvjeren da je to bio pravi odnos snaga, što da je Seb uzeo tri pobjede – ne bi opet mogao ni prići Mercedesu, a nebi niti mogao napustiti RB bez odštete, i bilo je muro osigurati si mogućnost izlaska na pametan način, a momak je dokazao da je pametan, jer su se i Horner i ekipa totalno iznenadili kada im je rekao ciao ragazzi! Upadaju u oko neki detalji ako malo izanaliziramo:… Read more »

bmw.s85

Iznenađeni Button

Mrav074

Povezane clanke na DNO 😛

raca

i to u malom formatu

Schumi1

Ili na desnu stranu, pored komentara. Desna strana je prazna.

Related Posts