Williams pronašao novog sponzora

Williams je ove godine znatno podigao formu, zahvaljujući nešto većem budžetu, odličnom Mercedesovom motoru i vrlo dobrom šasijom. Uspjeli su privući i neke nove sponzore, a svakako je najveći od njih onaj naslovni, Martini. Tako je britanski tim jučer sklopio novo partnerstvo, sada s bivšim Lotusovim sponzorom Rexona.

“Adrenalin, stres, visoka temperatura i kretanje uzrokuje kod vozača, momčadi i fanova znojenje. Ovo je ultimativni test za brend kakav smo mi, i budite sigurni da vas Rexona neće ostaviti “na cjedilu”, izjavio je Santiago Iturralde, predstavnik Rexone.

“Oduševljeni smo što smo sklopili partnerstvo s jednim velikim globalnim brendom. Williams ima dugu povijest partnerstava s robnim markama kojima je cilj podignuti svoj globalni doseg, a marketinški alati u Formuli 1 im svakako mogu pomoći u tome. Radujemo se novom partnerstvu”, izjavila je Claire Williams.

Total
0
Shares
Pretplati se
Obavijesti o
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avatar
29.11.2014. 15:34

Lijepo je vidjeti ovu slavnu momčad da se diže iz mrtvih.
Samo dok voze mercov motor nikad neće biti prvaci jer im to neće dozvoliti tvornička momčad.

avatar
Ferrariforever
28.11.2014. 18:12

Rexona…nisu li to mirisi za curice?

avatar
mzf1
28.11.2014. 17:59

“Ovo je ultimativni test za brend kakav smo mi, i budite sigurni da vas Rexona neće ostaviti “na cjedilu”

Valjalo bi pitati Lotus što misli o ovome.

avatar
avalon
28.11.2014. 17:23

možda bi bilo dobro kad bi timovi sa puno izdašnih sponzora dobivali manje novaca od FIA/bernia , a taj novac da bude prosljeđen malim timovima jer kako sponzore mogu privuč npr marussia , caterham , pa i sauber , lotus ? kojem sponzoru je u interesu “oglašavat” se na bolidima koje TV kamera “uhvati” samo kad bivaju preteknuti ?

avatar
AlonsoMcLarenHonda
28.11.2014. 15:45

formula 1 je otišla finacijski u lošem smjeru kad su se zabranile reklame duhanskih proizvoda, što je po meni totalno bezveze, odrastao sam u doba kada je bilo milijun reklama za cigarete pa nisam nikada došao u iskušenje da pušim, danas jke tolika antipropaganda duhanskih proizvoda, a sve više dijece puši …

avatar
zekohonda
28.11.2014. 15:51

može se alkohol reklamirat, a duhan ne. licemjerno.

avatar
AlonsoMcLarenHonda
28.11.2014. 18:23
Reply to  zekohonda

prije je svaka momčad imala glavnog sponzora neku marku cigareta i velike novce od toga, a sada samo banke i osiguravajuće kuće, 99% ljudi na svijetu to ne zanima jer nema novca da bi imalo veze s istima 🙂

Related Posts
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x