Berger vjeruje da će Hamilton biti prvak

Slavni austrijski vozač Gerhard Berger u ovogodišnjoj borbi za svjetsko prvenstvo daje prednost Lewisu Hamiltonu, prvenstveno zbog bodovne razlike. Britanac ima 17 bodova prednosti, dok Rosberg u finalnu utrku ulazi s nadom da bi mu pravilo o dvostrukim bodovima moglo biti od pomoći.

”Bojim se da Nico kasni dvije utrke. Trebao je pobjediti u Austinu. Mercedes je toliko superioran da Hamilton uvijek može završiti na drugom mjestu, osim ako se ne dogodi nešto nepredviđeno”, kazao je Berger za Sport Bild.

S druge strane, Alex Wurz vjeruje da je Rosberg veći favorit zbog Britančeva karaktera i pucanja pod pritiskom.

”Lewis je uvijek sklon greškama kada misli da je nepobjediv.”

Kristalno je jasno da će jedan od Mercedesovih vozača izaći kao gubitnik, a Toto Wolff je već angažirao sportskog psihologa.

”Obojica imaju još puno godina i utrka ispred sebe i dokazali su da su spremni za buduće izazove. Vrhunski vozači uvijek imaju sposobnost da dođu do druge prilike”, tvrdi Wolff.

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
prosti

žao mi je samo to što je merc predominantan, šteta da bodovno nije nitko blizu pa da se umiješa u borbu za naslov

modesto

lewis je 99 posto prvak.

Groff

Neka pobijedi bolji.

ciki-f1

Iako mnogi sumnjaju u kvar ili grešku od strane Merc. ja ne vjerujem da će biti ikakvog kvara. Po meni Lewis ima sve u svojim rukama, ako Nico bude konkurentan kao u Brazilu, Lewis nema potrebu forsirati, ostali su doslovno prespori za njih dvojicu (za merc), ako ne bude u vodstvu može lagano do cilja kao drugi a na kraju izaći kao prv(ak)i. Ne bi bilo pametno (bar po meni) da napada Nicu, jer to je zadnja prilika za obojicu i sve je moguće, a u neku ruku Lewis može izgubiti više.

JopaF1

Puno puta se događalo da kad je vozač koji je dolazio u zadnju utrku sa prednošću i trebao neku poziciju da postane prvak, tadsa se bas dogodilo nesto neocekivano,ili zbog greske ili kvara,rjetko se sve dogodi bas kako to zelis u utrkama gdje se odreduje svjetski prvak,plus ove godine dupli bodovi,bice svega.

f120

bilo bi tu svega da mercedes nema bolid koji kad pozeli moze ic do 3 sec brze od svih ali ovako treba realno gledat i priznat da rosbegu titulu moze donit samo kvar na hamiltonovu bolidu

f120

e moj wurz hamilton ima tako dobar bolid da napravi ko zna koju gresku najlosje sto se moze plasirati je 2 mjesto jedino ga moze kvar unistit,ja sam nekako uvjeren da ce oba bolida biti pouzdana i bez kvarova ali nikad se nezna

Related Posts