Bianchi ima dobar osjećaj uoči VN Singapura

Jules Bianchi ugodno je iznenadio na ulicama Monte Carla kada je s 19. pozicije na startu završio deveti i osigurao prve bodove za Marussiju otkada su u Formuli 1. Marina Bay također je ulična staza a Francuz se nada da će momčad imati jednak uspjeh i u Singapuru.

“Karakteristike staze dosta su slične Monaku koji je poseban iz nekoliko razloga, ne samo jer sam tamo završio u bodovima. Zbog puno sličnosti ovo je staza koja mi daje dobar osjećaj. Prošle godine utrka za mene nije bila tako dobra ali smo naučili mnogo i nadam se da možemo ostvariti dobar rezultat ove godine. Naš bolid trebao bi ovdje dobro funkcionirati a budući da su utrke ovdje često sadržajne mi ćemo se boriti kako bi iskoristili svaku priliku”, rekao je Bianchi.

Šef momčadi John Booth također se prisjeća Monaka ali zna da si momčad ne može priuštiti pogreške ovog vikenda.

“Marina Bay Street Circuit dosta podsjeća na Monako, prekretnicu u našoj povijesti – naše prve bodove. Poput Monte Carla, i ova staza je vrlo zahtjevna te kažnjava i najmanju pogrešku. Znamo da naši vozači uživaju u teškim uvjetima koje ova utrka nosi te će napraviti sve što mogu na ovoj stazi koja, sa svojim kratkim pravcima i obiljem zavoja, je jedna od onih koje idealno odgovaraju našem paketu.”

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
votka

Nadam se da je boss Bianchi u pravu,iako su Lotus i Sauber trenutno daleko ispred čini se,ali tko zna,zahtjevna utrka,pogođena strategija i par okolnosti ako se poklopi,možda mogu biti u dobroj poziciji.Bilo kako bilo,cilj za ovu godinu je ostvaren,samo držim fige da zadrže 9.poziciju.GOO MARUSSIA !!

onlyFernandoAlonso

mislim da bi Bianchi mogao ovdje profitirati,ali u nedjelju cemo sve saznati…

Related Posts