Vettel: Vijesti o Schumacheru su malo čudo

Sebastian Vettel je s oduševljenjem dočekao vijest o boljem stanju njegova zemljaka, Michaela Schumachera. Prošlo je gotovo pola godine otkako je Michael stradao na skijanju, a vijest koju je prekjučer prenijela njegova glasnogovornica bilo je pravo osvježenje. Schumacher više nije u komi i sada slijedi duga rehabilitacija.

“Ovo je fantastično i mislim da je ovo daleko najbolja vijesti koju smo mogli dobiti. Naravno da me to čini sretnim”, izjavio je Vettel za Motorsport-total.com.

“To je za njega veliki korak, i jako sam zadovoljan s tim, posebno kada se sjetimo onoga što se dogodilo prije nekoliko mjeseci. Ovo je sada kao malo čudo. U budućnosti mu želim samo najbolje. Nadam se da će se njegov oporavak nastaviti.”

 

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
serafciger

predivna slika,nadam se da će ih biti još 🙂

otto

Mentor i učenik iz nekih sretnijih dana.Bit če toga još.Uvjeren sam!

Kush

skopirao sam si sliku čim sam vidio članak, dvojim je staviti u potpis za forum, koliko je znakovita, ali mislim da neću samo zato što imam u vidu nešto osobno draže, to što nije vezano za F1, meni ne predstavlja problem, ali slika je izrezana i spremljena, trebat će prije ili poslije 😀

HeatBlast -.-

koje budaletine i psihopate mogu dislike komentar u kojem se radi o nadi da bude nekom nasem idolu bolje…

Groff

Opet je luđak u akciji…neki dan sam mu poželio da si strga nogu, sad mu želim da si strga obadvije. I ruku…desnu.

Zeus

Dao Bog da ovakvih slika vidimo još puno.

Kush

Seb, legendo, svi se tome nadaju i to očekuju, ali vjerujem da si kad si to čuo, sagledao neke stvari iz drugačije perspektive i još više uvidio da su tvoji problemi prilično prolazni i rješivi, samo ostani cool i dalje, pokazao si baš u zadnje vrijeme kakav si čovijek, i nas tvoje prave fanove ispunio srećom i spokojem!! 😀 😀 😀

Mr.Spaceguy

Nadamo se i mi.

Related Posts