Sutil će u Monaku pokušati osvojiti prve bodove sezone

Adrian Sutil ima dobre rezultate na ulicama Monte Carla gdje je završio među prvih 10 na svoje zadnje tri utrke. Prošle godine bio je 5. što je bio njegov najbolji rezultat sezone, nakon dva lijepa pretjecanja Jensona Buttona i Fernanda Alonsa. Prva njegova sezona u Sauberu do sada je bila razočaravajuća. Završio je 11. u Australiji nakon čega su uslijedila tri uzastopna odustajanja. Prošlog vikenda u Španjolskoj doveo je svoj C33 na 17. mjesto.

VN Monaka je vrlo lijep događaj svake godine. Sviđa mi se staza. Za nas, najvažniji aspekt će biti funkcioniranje našeg bolida a onda možemo ostvariti dobre rezultate. Moj je cilj vratiti se kući s ponekim bodom u svom džepu. Gledajući unatrag, imam dobre uspomene na utrke u Monte Carlu jer sam osvajao bodove skoro svake godine. Prošle godine bila je to uzbudljiva utrka koju sam završio na 5. mjestu. To je uvijek posebna utrka i veselim joj se.”

I njegov momčadski kolega Esteban Gutierrez voli utrku u Monaku.

“Zbog mnoštva sporih zavoja trebamo imati stabilan bolid. Ono što mi se u Monte Carlu najviše sviđa je vožnja na uskoj stazi između ograda. Vrlo je izazovno jer nemate puno prostora pa ste vrlo blizu barijera prilikom pokušaja da odvozite savršeni krug. Što ste im bliže, bliže ste limitu, tako da koristite svaki centimetar staze. Jako je uzbudljivo, utrkivanje ulicama Monte Carla uvijek je drugačije.”

6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
votka

vidi Gutierreza kost i koža i još im on plaća 28 milijuna tj. njegovi sponzori da bi mogao voziti ma strašno,umjesto da se pljuje po vozačima koji si plaćaju mjesto ja mislim da bi im trebalo odati priznanje ,neke ekipe iskorištavaju poziciju i situaciju kad je tolika konkurencija pa lupaju ogromne cifre i uvjete,a oni voze za neku siću u usporedbi s tim iznosom,i još im mjesto visi čim netko skupi veću cifru,ma katastrofa,žao mi vozača al Sauber je krenuo lošim putem, bodove može samo sanjati kako stvari stoje trenutno

mzf1

Jedino ako odustane 5 6 bolida isprid njega..Nije on toliko loš da to nebi moga ali sa ovakvim bolidom a bez nepredviđenih okolnosti to je nerealno.

F2004

A neš ti vijesti, beskoristan članak. Ne bi da prije nije pokušavao osvojiti bodove

Zeus

Što si onda čitao? Ljudi se trude što više vijesti ubaciti, onda ih se počasti ovakvim komentarom. Krasno!

votka

A šta ćeš,uz hrpu članaka pretežno o nekoliko uvijek istih ekipa i vozača, na jednom od rijetkih članaka o drugim ekipama i još Sauberu pogotovo, gdje bi njihovi simpatizeri a i ostali trebali dati neki svoj osvrt,on se našao pametovati.Dobro si mu i rekao,neka!

House-13

Ček, a dosad nije pokušavao? o.O

Related Posts