Mallya: Nadolazeće utrke će nam odgovarati

Šef Force Indije Vijay Mallya misli da će iduće utrke odgovarati njihovom VJM07 te da će im to pomoći u zadržavanju pozicije u kojoj se nalaze s obzirom na odličan start u sezonu, najbolji u njihovoj povijesti. Force India je treća u poretku s 54 boda, u svakoj utrci osvajali su bodove a Sergio Perez osvojio je treće mjesto u Bahreinu.

“Ohrabrujuće je da smo bili dobri na raznim stazama tako da sam optimističan oko zadržavanja naše dobre forme i u Barceloni. Već smo osvojili 70% bodova iz 2013. Kina nam nikada nije odgovarala tako da je 10 osvojenih bodova iz Shanghaija vrlo dobar rezultat. Također, očekujemo da će naš bolid biti bolji u toplijim uvjetima a ispred nas su utrke koje će više odgovarati karakteristikama našeg bolida. Formula 1 nikada ne miruje i Barcelona je uvijek od velikog značaja u pogledu razvoja, ali optimističan sam oko zadržavanja našeg momentuma.”

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ferrari number1

Ove sezone su napravili velik korak naprijed imaju talentirane vozace i mogu jos vise napredovat njihova velka prednost da su i ove sezone ekipa koja najbolje cuva i koristi Pirellijeve gume a to im moglo biti od koristi u Barceloni jer se tamo svake godine ide tri do cetiri puta u box u utrci GO FORCE INDIA! GO HULK! GO SERGIO!.

votka

dobra je forca ove sezone u Indiji 😀 mora se priznati da odrađuju vrhunski posao,iako sam za Checa,ono šta Hulk ističe i potvrđuje na stazi-konstantnost,momak nije bio ispod 6. mjesta,svaka mu čast

Related Posts