Kvyat: U Monaku je sve moguće

Toro Rossov vozač Daniil Kvyat jedva čeka svoju prvu utrku u Monaku. Rus se ni u jednoj seriji nije natjecao na ulicama Monte Carla. Smatra da je na slobodnim treninzima vozio bolje od očekivanog a zadovoljan je i ponašanjem svog Toro Rossa na stazi do sada.

“To je zanimljiva staza, drugačija od onih na koje sam naviknut ali isto tako sam naviknut otići na bilo koju stazu i pokušati ostvariti najbolje što mogu, izvući najviše iz sebe i bolida. Staza je dobra a ograde blizu tako da će vas svaka pogreška skupo koštati. Mislim da imamo dobar bolid ovdje. Prije dolaska sam mislio da će biti teško ali sada mislim da je sve moguće. Na stazi se osjećam vrlo ugodno, nije laka za voziti ali zapravo ne razmišljam o tome jer je svima tako. Zadnji kraj je ovdje dosta nestabilan jer smo izgubili nešto downforcea a dobili okretnog momenta. Ako treći slobodni trening i kvalifikacije budu suhe onda ću biti potpuno spreman, bez isprika”, rekao je Kvyat.

13 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
windchaser

Bitno je skupljati iskustvo i sigurnost zasada,ali koliko vidim Daniil to već ima u malom prstu,pršti od rasterećenosti i samopouzdanja.Samo naprijed,mali,grabi šta više bodova!

votka

Jedna stvar ipak nije moguća,a to je da kralj Max ne završi utrku.

Kush

Meni je kralj bio jedan drugi Max, prezivao se Biaggi. Uvijek po gasu, pa se razbije , ali natrag na motor i opet, nije bio umjeren i perfektan, već uvijek na maxu svojih mogućnosti i zakona fizike, i zato sam ga obožavao.

senna66

najpametnija izjava ovog vikenda

given2drive

Blago ti se…tebi je vec poceo vikend… 😀 🙂 😛

senna66

Malo me zeznuo ovaj monaco jer nema treninga petkom. Navika 🙂

Crnac

Sutra??? Malo sutra 🙂 ili sutra ce biti sutra 😉

Crnac

Samo da pojasnim ovim minusicarima (to su mozda ovi koj ne znaju da je petak slobodan dan u Monacu) sto sam mislio: utrka se vozi prekosutra a ne sutra.

avalon

interesantan momak ovi daniil . tako mlad , a zrelo razmišlja . prvi put na stazi ( i to zajebatoj i za iskusnije a kamli ne za rookia ) ali uprkos tome je drugi trening odvozija puno bolje nego bukvalno PRVI na nepoznatoj stazi . sa 18. na prvom na 12. na drugom treningu i 0,252 sec brži ! baš mi je drago za momčića jer “čini” mi se da su mnogi ovde proglasili daniila mladcem i fičfirićem kojemu neko plaća da bi vozija iako ima punoooo boljih koji čekaju “red” da bi došli u F 1 . drago mi… Read more »

Kush

Istina, i sam sam to primjetio, na prvoj trci, da dečko ima talenta, naravno, jedna trka nije mjerodavna, ali je on iz trke u trku lijepo to pokazao, iz intervjua poslije otvaranja sezone, njegovi odgovori dali su naslutiti kako je zreo za svoje godine. Neznam, moja stara ga obožava već sam zato što je rus, kao kubicu nekad, dobro je imati vozača i iz istočnih dijelova evrope, i rijetki dođu samo zbog love, jer je konkurencija velika u poljskoj ili rusiji, pa u svakoj zemlji u europi, dobit ćeš pare ako ih zaslužuješ, iznimke samo potvrđuju pravilo, ili nisu imali… Read more »

Blackhawk

– nije mu prvi put na ovoj stazi :-p Već je na njoj vozio u WSBR

Possi

sutra da si mi postolje osvijio

Possi

sutra da si mi postolje osvijio 😉

Related Posts