Gutierrez razočaran nakon ‘najbolnije pogreške’

Esteban Gutierrez ispričao se momčadi Saubera nakon ‘najbolnije pogreške’ u svojoj karijeri budući da njegova momčad proživljava vrlo tešku godinu. Meksikanac je bio na 8. mjestu kada je udario u ogradu u La Rascasseu što je uzrokovalo veliku štetu na njegovom C33. Gutierrezov potez zajedno s ostalim događajima omogućio je Marussijinom Julesu Bianchiju osvajanje 9. mjesta, rezultat koji je Sauber ostavio iza Marussije u poretku konstruktora.

“Nažalost nisam mogao završiti utrku. To je vjerojatno bila najbolnija pogreška u mojoj karijeri. Dotaknuo sam ogradu na ulasku u Rascasse i izvrtio se, to je bio kraj utrke. Danas smo imali veliku šansu osvojiti bodove. Start je bio odličan jer sam osvajao pozicije tijekom prvih nekoliko krugova što je bio dobar temelj za našu strategiju u utrci. Ovo je vrlo razočaravajuće. Stvarno se ispričavam svima u momčadi jer su svi oni danas učinili sjajan posao.”

Adrian Sutil također je odustao jer je izletio prilikom kočenja na izlasku iz tunela.

“Imao sam dobar start. U zavoju broj 5 jedan od vozača se izvrtio. Oštetio sam prednje krilo zbog čega sam morao u boks. Vratio sam se na stazu gotovo na kraj poretka ali sam osvajao pozicije krug po krug. Nažalost, prilikom izlaska iz tunela napravio sam pogrešku na kočenju, izgubio sam zadnji kraj i zabio se u ogradu. Vrlo sam razočaran i također se ispričavam cijeloj momčadi.”

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
avalon

za gutierreza se pričalo da je bolji/brži od pereza , a pokaza se totalnim promašajem …za sutila su mnogi navijali da minja di restu u FI ( kad je ovaj odlazija iz F 1 ) , nije tamo otiša nego u sauber ali ovi se njime nisu baš usrićili . stari peter je ima nos za mlade vozače ( npr kimi , massa , perez itd ) ali ove dvi sezone mislim da imaju jednu od lošijih “posada” u svojoj povjesti . nijedan vozač još nije uzeja ni bod , bianchi je bolji od obojice , a i marussia tim… Read more »

stari lisac

Šteta za Sauber i za Estebana i za Adriana… Nekad dan tako krene, pa jedva čekaš da završi…

votka

Sutil je vozio kao budala evo gledam kako je ulijetao Kobayashiju i Grosjeanu u putanje,nikakva šteta šta je ispao

Related Posts