Grosjean zadovoljan nastupom u Monaku

Romain Grosjean je nakon niza problema u utrci ipak uspio osvojiti bodove, zahvaljujući incidentima na stazi te odustajanjima nekoliko vozača. Ovo je bio treći nastup Romaina u Monaku i prvi put da je završio utrku. 2012. je odmah tijekom starta odustao, dok se prošle godine na izlasku iz tunela zabio u Ricciardov Toro Rosso. Ovo mu je druga utrka u kojoj je osvojio bodove ove sezone.

“Dobro je da sam napokon završio utrku u Monaku, a osvojili smo i bodove, što je također dobro. Nedjelja je započela zbilja loše za nas. U prvom krugu mi se probušila guma jer je Adrian (Sutil) naletio na mene. Tada smo nakon ulaska u boks stavili mekše gume, no kako na njima nismo mogli nikoga preteći, vratili smo se na super mekane. Izlazak sigurnosnog automobila nam nije došao u pravo vrijeme, no to je Monako. Ovdje kroz utrku možete imati 1000 nevolja, a na kraju opet završiti u bodovima.”

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
windchaser

S obzirom na jako loš bolid u Monacu odličan rezultat,izgleda da muke po Renaultu traju i dalje.Drži se Romain,još da se i Maldonado probudi,čini se da je Lopez potvrdio da ostaje u ekipi.

Kush

Lopez je pokazao snalažljivost u umijeću nemogućeg, kao i u izboru osoblja.
Dokaz da nije sve u novcu, čak su i puno ljudstva izgubili, tako da je za njih bitno da pregrme ovu sezonu nekako, i pokažu da se mogu i tako osakaćeni nositi s večima i bogatijima, mogli bi postati zanimljivi mnogim sponzorima, i osigurati si još jednog dobrog mladog vozača.
Pozdravljam i tvoju vjernost timu!

Ferrariforever

.off topic…ako nekoga zanima..izašle nekakve službene vijesti o zdravstvenom stanju Michaela. Ništa prebitno, tek da je povremeno svjestan te da pritom komunicira s okolinom (što god da to značilo).
Uglavnom .keep on fighting, Michael!!

Dan is the man

Aj bar nešto,nedaj se Schumi!!!

Related Posts