Ericsson priznaje krivnju za incident s Massom

Marcus Ericsson priznao je da je napravio pogrešku te da je on kriv za današnji sudar s Felipeom Massom. Caterhamov vozač bio je u svom zadnjem pokušaju u Q1 kada se približio sporijem Massi u Mirabeau, nakon čega je snažno kočio i udario u Williams brazilskog vozača.

“U svom zadnjem pokušaju bio sam iza Masse prije zavoja broj 5 gdje sam otišao izvan putanje što je značilo da moram mijenjati točku kočenja. Blokirao sam kotače i udario u ogradu zajedno s njim a to je bila moja pogreška. Šteta jer je to i njega izbacilo ali se čini da je bolid za sada u redu tako da ovo želim zaboraviti i koncentrirati se na utrku”, rekao je Ericsson.

Massa, koji je sarkastično aplaudirao Ericssonu iz svog kokpita, nije skrivao nezadovoljstvo:

“Ne mogu vjerovati što se dogodilo… ostavio sam mu dovoljno prostora ali on je išao u mene. Tu se više nema što za dodati. Imao sam dobre kvalifikacije do tada. Rezultat je mogao biti mnogo bolji.”

Massa će u sutrašnju utrku krenuti sa 16. mjesta dok će Ericsson startati kao posljednji.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Blackhawk

Ne vidim u čemu bi ovo trebao biti Massin problem? NIje bio na putanji u zavoju, to što je Ericsson ppogrešno procjenio svoju brzinu, i što je apsolutno precijenio svoje mogućnosti, nije Massin problem.

sladjan87

Jbg kad ne mozes biti brzi od Ericssona pa mu se moras sklanjati .

mrvnr

obično ne komentiram, ali kada je netko retardinjo onda moram.
je uopće gledao kvalifikacije?

sladjan87

Da bio sam danas na toj krivini a ti da li si gledao kojom se brzinom kretao super star ?

mrvnr

brzina nije bitna, već je bitno je li na putanji ili ne?
kako koristiš sliku velikoga brka pretpostavljam da gledaš F1 od davnina pa bi trebao znati, ako ne molim te makni sliku jer veliki brk ne bi podnosio glupe komentare po svojim likom

sanchez

šteta uvijek ga neš pogodi ;

antevalenta

steta za massu.. a dobro da je ljudski priznao…

windchaser

Hvala Bogu da je priznao jer bi inače teško skužili. 😀 E Marcus ,crni Marcus ,šta napravi,baš kad sam mislila da bi jedna Marussia mogla proći,al jbg događa se, Caterham je užas za vozit tako da nije čudo nimalo,žao mi Masse nikako da mu krene.

Related Posts