Rob Smedley: Massa ima više slobode u Williamsu

Rob Smedley, bivši trkaći inžinjer Felipea Masse, tvrdi kako je Brazilac sada opušteniji nego što je bio u Ferrariju. VN Brazila 2008. bila je zadnja pobjeda u njegovoj karijeri, kada je sezonu završio kao viceprvak iza Lewisa Hamiltona. Iako je od tada do danas na postolju bio još 9 puta, niti jednom to nije bilo na najvišoj stepenici.

“Znam Felipea jako dobro, iznutra i izvana”, izjavio je Smedley za Autosport. “On je vrlo vrlo dobar vozač, i sada ovdje u Williamsu ima svu slobodu. Odlično radi za ono što je plaćen. Felipea sada vidim vrlo opuštenog ali nevjerojatno iskusnog i zrelog. On shvaća da njegov posao nije samo voziti auto, a u tome je imao jako dobre učitelje, a jedan od njih je svakako Michael Schumacher. Sada je na Felipeu red.”

Brazilac se trenutno nalazi na 11. mjestu u ukupnom poretku s 12 osvojenih bodova nakon četiri utrke.

8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMX

Da je tako bilo u ferrariju vjerujem da bi situacija danas bila drugačija …

modesto

više mi je dosta red bulla, brawna i mercedesa

r.u.m.

Iz ovih 5 komentara se može nešto i zaključiti.Nikad ništa od Masse može on bit dobar čovjek kako tu neki vole govorit o karakterima i tako to ali ja pratim F1 i ono što vidim je da je Masa ko Barichelo uvijek 2. vjerovatno će popušit i u Wiliamsu oa Botasa.Koliko god vi minusa stavljali to vam je ovako kako je napisao megadeda,zato što je vozio jako dobre bolide a ne Marusiu ili Chateram nego jako dobar Ferrari

megadeda

vjeciti luzer 😀

votka

Deda,ne preskakati terapiju! 😉

Ferrari number1

Pa po ovoj izjavi pametnog Smedleya Massa bi trebao biti ucitelj samo neznam sta on moze nekog naucit jedino kako se propustaju momcadski kolege hehe.

srakar

malo si čudan sa ovim komentarom 🙁

Fw 35

Zato je i nakrcan minusima :-).

Related Posts