Hulkenberg: Force India će držati priključak s vodećima

Nakon dobrog starta u sezonu, Nico Hulkenberg smatra kako njegova momčad može i dalje držati priključak s vodećim momčadima. Nijemac je završio u bodovima na prve dvije utrke, te ih sada ima 18 i nalazi se na 6. mjestu u ukupnom poretku. Nakon bitke s Ferrarijem u Maleziji, Nico ne vidi zašto se ne bi i dalje borili za dobre pozicije.

“Ne vidim razloga zašto ne bi nastavili ovako. Moramo biti sigurni da stalno učimo kako bi uočavali slabosti našeg auta. Mislim da još uvijek možemo biti snažni. Iako se staze mnogo razlikuju jedna od druge, nema straha jer imamo dobar paket.”

Zamjenik šefa, Bob Fernley, tvrdi kako Force India ima dovoljno dobar auto da se bori s najboljima.

“Ne vjerujem da izvlači više od maksimuma iz auta. On radi dobar posao, no bez dobrog auta to ne bi mogao. Trenutno se nalazimo tamo gdje smo htjeli biti, u četiri ili 5 najboljih timova. Naš cilj su postolja.”

 

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ferrari number1

Mogla bi ovo biti najbolja sezona za Hulka u karijeri samo neka nastavi ovako
nadam se da cemo ga uskoro gledat i na podiju svakako to zasluzuje.

elmedin

Sjajan vozac,pravo mi je zao sto ga jos uvijek nijedan od top timova nije uzeo sebi,ima potencijala za svjetskog prvaka i nadam se da ce to u buducnosti i postati!

Alexis

Puno respektujem Hulka kao vozaca i bit ce mi stvarno zao ako do kraja karijere ne predje u neki top tim da pokaze sav svoj talent , cak vjerujem uz svo postovanje da je puno bolji od Ricciarda .

Tifosi2000

go hulk!

Related Posts