Button: Ovaj tempo Mclarena je neprihvatljiv

Jenson Button inzistira da McLaren mora napraviti veliki korak naprijed na VN Španjolske, jer trenutna forma nije dovoljno dobra. Momčad iz Wokinga je imala velika očekivanja uoči vikenda za VN Kine, no ispalo je kako su ih problemi s gumama i manjak downforcea spriječili u tome.

“Imamo neka poboljšanja za Španjolsku, ali u Kini smo bili mnogo sporiji nego u utrci prije nje. Jednostavno nismo dovoljno brzi. Kina je bila razočarenje za cijeli tim. Teško je to kada naporno radite i onda imate loš rezultat, posebno za ljude koji rade u tvornici. Nadam se da oni mogu ostati pozitivni i nastaviti raditi poboljšanja za auto, jer trenutno stanje nije dobro.”

Britanac kaže kako su se u Kini mučili s prednjim gumama.

“Nismo nikako mogli zagrijati prednje gume kako treba. Nadam se da ćemo do Španjolske riješiti taj problem.”

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Groff

Ako se Jenson žali na bolid onda su stvarno u banani…

Dani

On se stalno žali na bolid. Pa i kada je Hamilton pobjeđivao, a on bio 5.-6.

Dani

Jenson Button will use Lewis Hamilton’s set-up to begin his European Grand Prix weekend in order to start from a solid baseline. Having struggled badly in recent races, Button is more hopeful ahead of Valencia after McLaren revealed it had found some “very subtle” differences between its two cars. Button admitted that he would start the weekend with Hamilton’s set-up after his team-mate won in Canada, and then work to tune it to his own driving style. “I guess the first thing you do is set up the car like the other car, and that’s what we’ll do initially,” Button… Read more »

Ferrari number1

Bez uvrede ikom malo humora na Buttonov racun https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=B2XCfSExf8M

Ferrari number1
Junior

Na početku sezone mi se činilo da će poredak biti merc, mcm, williams. A sad se su karte ispremiješane. Još će se toga promijenit, tko će dovesti najviše poboljšanja u španjolsku?

votka

Lotus i SEb

objektivan

Postolje s prve utrke nazalost nisu uspjeli kapitalizirat i napredovati na momentumu koji su imali…ne zasluzuju biti 6,7 momcad na gridu…

Dan is the man

Aaaaaaajmoooooo Jensone

Dan is the man

Nadam se vidit McLaren na postolju što prije

Related Posts