Bottas: Raspoloženje u Williamsu je potpuno drugačije

Valtteri Bottas je opisao atmosferu u Williamsu “potpuno drugačijom” uspoređujući je sa onom kakva je bila u ovo vrijeme prošle godine. Nakon pozitivnog otvaranja na prvim predsezonskim testiranjima u Jerezu, Bottas je optimističan glede šansi svoje momčadi.

“Imate dobar osjećaj kada vidite da su ljudi u tvornici dobro raspoloženi. Osjećaj u odnosu na ovo vrijeme prošle godine je potpuno drugačiji. Sada smo stava da možemo nešto učiniti.”

Nakon vrlo zahtjevne prošle sezone, Williams je prošao kroz razne promjene, uključujući dolazak tehničkog direktora Pata Symondsa, bivšeg Ferrarijevog vozača Felipea Masse i prelazak sa Renaultovog motora na Mercedesovu pogonsku jedinicu.

“U glavnim odjelima imamo novo osoblje. Došli su iz nekoliko top timova, uključujući Red Bull, Mercedes i Lotus. Tako da sada imamo puno više iskustva. A i dolaskom Pata Symondsa, stvari su puno bolje. Posložio je stvari u red. Nadajmo se da će se to uskoro odraziti na performanse bolida.”

Williams je prošle sezone pao na 9. mjesto u poretku konstruktora, sa samo 5 osvojenih bodova. Iza njih su bili samo Marussia i Caterham.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mika

Ova promjena pravila je velika šansa da se Williams vrati među vodeće momčadi ako sad uprskaju……

ZX10R

Super bi bilo da se Williams vrati u sam vrh F1 želim im puno sreče

Luka Tunjić

Dajte izvješče s testiranja gospodaaaaa

Related Posts