Video dana: Izlijetanje Lewisa Hamiltona

http://www.youtube.com/watch?v=7d7q93hzFE8

14 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Igis-Alonso

malo sam detaljnije promatrao bolide i smatram da su mercedes i ferrari najljepsi bolidi bez kojekavih noseva i izoblicenja na vrhu nosa ili drugih ruznih nadogradnji……..sace se nac uvrijedeni ali kad malo to bolje pogledas tako je cak mi je merdo malo ljepsi od ferrarija …….. ipak to je samo moje misljenje bez uvrede da se koji drugi navijaci neuvrijede …. respect

mzf1

Pa kud ces ruznije nadogradnje od one ferrarieve surle od nosa koja se prostrla po podu, mercedes ima sličnu ideju al puno puno lipše izvedenu

_marko_

Ferrari spada među ružnije bolide.
ta kvrga mi izgleda kao da je zračni tunel opet u kvaru. Catherham ga je prestigel po ružnoći.
Najlepsi je Mercedes a posle njega je Red Bull.

sennacher

Zračni tunel ne mjeri ljepotu nego aerodinamiku. Ako štoperica donese dobre vijesti, ostaje bitna samo karakteristična crvena boja i propeti konjić.

Igis-Alonso

Eric Boullier imenovan Racing direktor Objavljeno srijeda, 29 siječanj, 2014 10:00 ( GMT) McLaren Racing sa zadovoljstvom objavljuje da je Eric Boullier je imenovan na poziciju direktora utrke , učinkovite 3. ponedjeljak veljače . Eric je jedan od najsposobnijih prugu vodeće mjesto u Formuli 1 . On je igrao glavnu ulogu u Lotus F1 Team nedavne uspjehe , a sa sobom donosi veliku jednosjed Motorsport iskustvo radeći na visokim položajima u World Series by Nissan i A1 Grand Prix prije premještanja do Formule 1 . Rad s Jonathan Neale ( Chief Operating Officer ) i svojih starijih kolega upravljanja unutar… Read more »

antevalenta

google translator… hehehe, bolje ne prevoditi nego prevoditi sa google-om, on prevodi doslovno, što je užasan “prijevod”.. palac gore za trud google-a!

Ferrariforever

.uz dužno poštovanje, ovo je prijevod na vahibi jezik.

Ferrariforever

.nemogu vjerovati..pa njemu je zapravo otpalo prednje krilo na ravnini..

antevalenta

trebali su ga pojačati i omotati paljenom žicom

Ferrariforever

.zaista…da su ga zamotali inpregniranom trakom nebi krknuko…a i paljena žica bi dobro došla…
.kakav fail..

antevalenta

technical failure…

adrian sutil

Čuo sam da mu je krenula rasti kosa piše na indexu :))

hattrick

ah… kao da je to danas problem..
https://i.chzbgr.com/maxW500/5054801408/hAD2E84C9/

Related Posts